Сьогодні в чергове пересвідчився, що до Європи нам...
Короче йду стежкою попри басейн 3-ї школи, там де треба через фундамент перелізати (Ваня знає). вже переліз фундамент і набираю швидкість у напрямку до пошти №1. Назустріч йшли різні люди. Спочатку якийсь старший пан, за ним молода пара. І от коли ми майже порівнялися, я побачив, що молодик з тієї пари щось кинув праворуч від себе, в бік фундаменту, там де влітку трава. За мить ми розминулися і ще за мить я побачив, що то була порожня пляшка від пива. В розмові з супутницею молодик ще сказав щось типу "як я бля в руки змерз". І вся суть у тому, що ліворуч від того місця, всього в 15-ти метрах стоять прибудинкові смітники!!!
ВИ РЕАЛЬНО ВІРИТЕ, ЩО ТОЙ ЧУВАК ХОЧЕ В ЄВРОПУ???
Ви думаєте він один такий? Та і він і такі як він бунт підіймуть, лише б залишатися такими ж рагулями, як є.
Не вірите?
Подивіться на Донбас! Там якраз такий бунт і стався.
Відповідь від: 28 Грудня 2014, 17:37:27
Я колись думав, що варто купити камеру GoPro щоб вона знімала безперервно, бо ж не знаєш на перед коли побачиш рагулізм.
Ну і потім то в нет викладати.
Потім я думав, що то таки без створення якихось добровільних дружин (типу автомайданівських) з тим злом не справишся.
Але були вже автомайдани, попробували ловити злодіїв і інших хамів, а далі то ні до чого не приводить, бо або відкуповуються, або кришуються, або просто мєнтам і прокурорам впадло робити свою роботу.
Ну і як не крути, як знизу не організовуйся, а коли зверху течія валить проти - стаєш типу Дон Кіхотом.
От такі спостереження.
Чесно признаюся, що сам вже нікому зауважень не роблю. Хай ходять під себе, раз так їм краще.