Трошки оживлю темку
Два випадки.
Перший - знову ж таки той магазин "Терези" на Каракая, відділ з побутовою хімією. При розрахунку дала сотню, на що продавчиня хотіла відправити мене розмінювати гроші, бо в неї не було здачі. Я відповіла, що мені особисто розмінювати нічого не треба, а якщо їй треба, то хай біжить. На мої слова почала щось там бубніти під ніс, що вона одна на відділі і ще щось там і гримнула шухлядою, але пішла. Я собі так думаю, їх би там і десять було на відділі - толку було б не набагато більше
Хоча ми тепер переселилися на Пушкіна, то деколи ходжу в "Терези" біля технікума, вроді нормальні продавчині
, тільки на кондитерському відділі не подобаються
Другий випадок - кафе Кукурузза чи як вони там. От не брешуть люди, що то ригаловка і бичарня. Так ні, мені чогось туди захотілось піти
Так жалію, краще би вдома сиділа.
1. Коли заходиш в заклад - відчуваєш як тебе ігнорять ще й довго несуть меню
2. Офіціанти не мають закріплених за собою столиків: взяли в нас замовлення, через 10 хвилин прийшла інша офіціантка і знову в нас хотіла взяти замовлення. Я її повідомила, що замовлення в нас вже прийняли, а вона мені каже:"то чого ви мене нічого не кажете?"Хотіла висунути претензії ще мені
3. Пиво/глінтвейн попили, а основної страви не дочекались. Чекали 50 хвилин. Терпець мій увірвався, я відмовилась від страви і поприсила рахунок. Щось офіціантка там "булькала", що відмовитись я не можу. Я сказала, що нічого не знаю і чекаю рахунок
Окрім того, ДУЖЕ брудно, накидки на стільцях, що на вулиці не прались, мабуть, ще від відкриття магазину; глінтвейн я пила з надщербленого стакана (ще й подали мені його чогось з трубочкою
); в туалеті смердить
і немає туал.паперу; офіціанти не дуже приємні.