Новини Росавіапрому.
Російські авіаконструктори взялися за модернізацію військових літаків. На всіх видах літальних апаратів будуть додані місця для жінки з дитиною, за спинами яких сидітимуть російські пілоти!
Перед судовим засіданням відповідач радиться зі своїм адвокатом:
- Хочу відправити судді коробку гарного французького коньяку. Як думаєте, це допоможе виграти?
Адвокат відповідає: - Ні в якому разі так не робіть. Я добре знаю цього суддю, він чесний і принциповий. І справу ви точно програєте.
Пройшов суду і справу виграв відповідач.
Задоволений адвокат каже:
- Чудово, що ми так легко і швидко виграли, я не очікував. Ваш випадок був важкий і я був готовий до затяжного процесу. Нічого не розумію.
Відповідач: - Я-таки ігноруючи вашу пораду та відправив судді коньяк.
-?
- Я вибрав самий паскудний вітчизняний коньяк та поклав у коробку візитку позивача.
У будильників не буває хороших мелодій.
Саме дурничка обходиться в підсумку найдорожче.
Все ж таки добре, коли в сім'ї є спільні інтереси ... Він любить риболовлю, а вона - коли він на риболовлі.
Ідеальна жінка - та, що ... нагодувала, напоїла, спати поклала ... а спати не дала.
Аморальне суспільство ніколи не буде законослухняним. Треба виховувати високу мораль в людях, а не плодити кримінальні закони й табори.
трошки ненормативні
:
"Спочатку весілля, потім секс!" - Шепнула в РАГСі дружка свідкові.
Чоловік з дружиною вдома займаються сексом. Вранці їх сусід, старий дядько Василь, каже:
- Слухай, Миколо! Ви вночі коли сексом займаєтеся, ваші крики та стогони по всьому під'їзду чутні, робіть це як-небудь тихіше!
- А як тихіше?
- Рот дружині скотчем заліпи, чи що ...
Ніч, чоловік скотчем заклеює рот дружині, і вони займаються сексом.
Після першого оргазму чоловік кричить:
- Дядьку Василю, так добре?
- Так!
Після другого оргазму:
- І так добре?
- Так!
І так кілька разів.
Нарешті старий нервово кричить:
- Микола, прибери ти цей скотч з рота дружини!
- Чому?
- Тому що весь будинок думає, що це ти мене .....!