Дуже тупа ситуація.
Знайшла оголошення про продаж сокири.
І тепер розумію, що я повинна подзвонити абсолютно незнайомій людини і домовитися про зустріч, на яку я прийду з грошима, а він прийде з сокирою.
Ну і кoлeктив! Один прикадається розумним, щоб більше платили, а інший — дурником, щоб менше працювати.
Молодий носій тестостерону, шукає красивого носія естрогену для спільного виділення ендорфінів.
Зрозумів одну життєву мудрість. Одяг і килими треба купувати під колір шерсті свого кота.
Сон розуму народжує чудовиськ
Щоб будувати повітряні замки, досить вітру в голові.
Добро треба робити так, щоб про це ніхто не знав. І зло, до речі, теж.
Мій життєвий досвід переконав мене, що люди, які не мають недоліків, мають дуже мало достоїнств.
Деякі думають, що вони піднялися. Насправді, вони просто спливли.
Харизма - це поєднання беспонтовості з переконливістю.
Іронія - це просто відповідна реакція на гримаси, які показує життя.
За кожну хвилину злоби ви втрачаєте 60 секунд радості.
Найбільше чоловіків насторожують дві речі: незрозумілий шум в двигуні автомобіля і дівчина, яка раптом стала такою ласкавою та доброю.
Дівчино, для того щоб свого чоловіка не ревнувати - він повинен йти з дому з повним шлунком і порожніми яйцями. А от якщо навпаки то це не він козел, а ви вівця.
З роками починаєш розуміти, що для здоров'я корисно те, що менше йому шкодить.
Спочатку ти втрачаєш ініціативу та мотивацію, а потім мох що наріс на тебі починає здаватися теплим, домашнім та затишним.
Світ повний ідіотів, стратегічно розподілених таким чином, щоб ти обов'язково зустрів хоча б одного кожен день.