Нестерпна легкість гаманця...
Ті, хто розповідають вам про мене, розповідають мені про вас
Не важливо, наскільки ти крутий або скільки тобі років, коли дитина дає тобі іграшковий телефон, ти просто зобов'язаний відповісти
Моє життя схоже на заняття йогою: жопа завжди десь поруч
У кожному будинку повинні бути затишок, радість і штопор
Будь-який чоловік знає: повна сковорідка - годує, а пуста - виховує
Дивно, як мало часу потрібно для переходу від стадії "як же я хвилююся і переживаю" до "ой, та пішло воно все"
От раніше, в дитинстві йду по магазині: « Оу, шоколадки - цукерочки» А зараз ... «Ну, шоколадки... ну, цукерки... Опа! Мартіні!»
Іноді думаєш, що все буде добре, а виходить якась фігня; а іноді думаєш, шо вийде якась фігня і як в воду дивився!
Бійся не штучного інтелекту, а природної тупості
- Що робиш?
- Фільм дивлюся "Неадекватні люди" ...
- Я цей фільм на роботі з 9 до 18 дивлюся
Пельмені, макарони, пончики, морозиво, печенько або історія про те, як я пішов спати..
Відчуй себе беззахисною і крихітною дівчиною ...
Кинь камінь лівою рукою
Відключили гарячу воду. Хочу помитися. Ставлю величезну каструлю з водою грітися. Чекаю коли закипить. Солю, кидаю лавровий лист, перець. Полізла в холодильник за пельменями, і тут я зрозуміла, що шось не так...
Смішно, коли просять: "Опиши себе!".
Та будь ласка! Кістки, м'ясо, піввідра крові, дупа з пригодами...
Веселі завзяті очі!
Ніколи не розумів, чому "ліфчик" - однина, а "труси" - множина...
По марці автомобіля панотця легко визначити, як сильно його парафіяни вірять в Бога
Не життя, а суцільний понеділок!
Міцний денний сон - це базовий елемент здоров'я. Але спробуй цю аксіому начальнику розтлумач
- Ого, а що це там таке на горизонті?
- Це можливості, які несуться в далечінь...
- Як красиво...
Зробив розумне обличчя - навчися ним користуватися
Не варто включати телевізор і мозок одночасно. Це несумісні речі, як камін і кондиціонер.
Чому саме армія повинна зробити з тебе чоловіка?
У моєму житті з цим цілком успішно впоралася моя однокласниця
Вчора я скачав фільм, який у мене вже є на DVD, тому що мені було ліньки йти за ним в інший кінець квартири.
У всіх вдома є пакет з пакетами і файл з файлами, а у мене ще є каструля з каструлями
Купляйте Кримінальний кодекс України - найдетальніший прайс-лист екстремальних розваг
Оточуючих треба періодично лякати, щоб не сильно оточували