ті, що усю каденцію мера піднімали голос
А піднімаючи голос чи були почуті? Щось я не пригадую жодного публічного слова в захист тих що піднімали,як ви кажете, голос, ні в ЗМІ, ні де інде.
Висновок простий - або голос тихенький, або слухач глухий, або піднімались проблеми не громади, а виключно особисті, або чисто по українськи - моя хата скраю, лиш би мене не чіпали. Без підтримки громади, жоден, хоч і потужний голос, буде звучати в пустоту і після такого сумного досвіду певно щось потрібно переосмислити і певно з новим баченнням реальної ситуації йти в кандидати на голову міста. Ва-банк тут ні дочого, хіба що для ЗМІ чудова нагода повеселити народ.
Відповідь від: 16 Жовтня 2010, 16:20:05
: ні ррішення сесій, ні виконкомів. і жодного разу не чула, щоб хтось із депутатів цього вимагав
Особисто я ставив питання до голови міста про оприлюдення всіх рішень ради, розпоряджень голови та рішень виконкому. Щоб це все видавалось в збірці,як додаток до газети"Дзвони підгір'я. Ігор Степанович, як вмілий ігрок публічно підтримав дану ініціативу, але далі на цьому все і закінчилось. Виявляється, не вигідно. Якщо б така практика знайшла своє місце в роботі ради, то не можливо б було підтасовувати, виправляти,корегувати певні документи, які вже набрали юридичної сили. Так що маємо то що маємо.