Якщо я правильно здогадалась, хто такі Ігор чи Володя. То і тут можна знайти кучу проти. Як і у КОЖНОГО кандидата. Один буде весь час сидіти в горах, інший - бігати з одного табору в інший і говорити то одне то друге залежно від вигоди.
Шанована мною Забута мелодія, мені дуже подобаються читати Ваші дописи - вони є проявом ясної думки та постійно відчуття того ,що дописувач володіє певною інформацією, щодо життя нашого міста. Але, якщо в даному пості Ви згадуєте мене то тут якась помилка, або мене з кимось путають. Я жодного разу ні своїми діями, ні словами не давав поводу вважати, що маю наміри балотуватись на посаду голови міста. Для мене це би був досить відповідальним крок, щоб просто так поширювати якісь чутки. Вважаю, що кандидатом, як мінімум можна вважати людину тоді, коли вона, по крайній мірі, заявляла чи заявила про це особисто, а як такого не відбулось то це все можна вважати, як плід доброї людської фантазії на тему виборів.
Про гори, про всяк випадок.
Я в них не сиджу і тим більше не відсиджуюсь,( такої звички за собою не спостерігав) а маю певний бізнес інтерес і просто працюю там, що на мою думку, ще не заборонено
Думаю не варто порівнювати непорівняльне, тобто мене з Ігорем О. В свій час Ігор чітко заявляв про свої наміри балотуватись і в місцевій пресі і тут на форумі. Від мене, повторююсь, Ви такого не чули.
Відповідь від: 18 Жовтня 2010, 17:58:08
Такими "ідеалами" безпомилковими є лише ті, що нічого не роблять, тому і "не заважають".
Повнісю з Вами згідний, але до ідеалу таки потрібно тягнутись, не дивлячись на те що ми чудово усвідомлюємо в якому середовищі ми живем. Інакше шлях в нікуди.
Відповідь від: 18 Жовтня 2010, 18:04:18
То може поставити ще раз, але уже публічно, письмово? Щоб прийшлось давати таку ж публічну відповідь.
А яка ще може бути пубічність, чим публічний виступ депутата ради в сесійному залі? Може Ви мали на увазі офіційність? Тобто доведення інформації через депутатське звернення.