ліпше нічого не пиши
зверну, твою увагу, що я, хоч і обурений, але не дозволяю собі давати людям поради, кому, що і де писати (і кому де співати). У кожного своя воля.
Я повторюю, я просто хотів зрозуміти.
я вкурсі твоєї необізнаності
я за тебе радий. Тобі і це відомо )
ха ха розмріявся більшого абсурду я ще не чув . Може вона ще родичка скажімо Васі з Мухосаранська
хіба не всі люди браття? А ну, піди запитай свого священника.
Більше того, якщо ти якимось чином відносишся до одної з християнських течій то, можливо, чув слова Христа про те, що спорідненість за "кров'ю та плоттю" (тобто родинні зв'язки) це ніщо в порівнянні з братерством по духу.
А ближніми вважаються люди не за кровним зв'язком а за потребою у нашій допомозі.
Я думаю, все це ти чув.
Я проти Хюстон нічого немаю і ніколи її не судив і поганого про неї не говорив і не думав навіть , вона звісно вище всіх бо зірка і нам до неї як до хмар.
Якщо ти нічого проти неї не маєш, навіщо було писати про пекло? І навіщо знову перегинати палку, що нам до неї як до хмар? Чи це знову сарказм?
Це ти втоптуєш зірку в багнюку своїми ганебними порівняннями.
хіба, нехотячи. Але не пригадую, щоб я її з кимось порівнював.
Тобі **** таке збагнути не дано бо це "нє для средних умов"
Моя тупість не може протистояти твоєму таланту пояснювати. Навіть такий дебіл як я, після твоїх слів все розуміє.
----
Ви у багатьох своїх постах пишете, що і вік у Вас вже не малий і досвід багатий
це у мене комплекс такий. Знаю, що не гарно, але воно саме вилізає. Буду працювати над собою.
та й взагалі з написаного виглядає, що Ви чоловік різнобічно освічений
я сильно стараюся, якщо чесно.
але чесно Вам скажу поводитеся гірше розбалуваної малої дитини.
То не додає Вам ні честі ні значущості.
Я не шукаю ні честі, ні, тим більше, значущості. Тим більше собі ))
Будьте більш стриманим у висловах.
Удачі!
Постараюся. Дякую ))