Раніше принципово заїжджав на ОККО, та оскільки мій тракторець хаває будь-яку соляру, лиш би були на неї гроші, то я останнім часом заправляюсь як вийде і де вийде. І з рук брав WOG-гівську, і на сам WOG заїжджав на Добрівлянській, і на УкрНафті заправлявся біля дружби, правда від листопада місяця постійно доливав присадку аби дизпаливо не замерзало.
Поки проблем ніяких не відчував, хіба що у ті сильні морози періодами світилась лампочка наявності конденсату у паливному фільтрі. Але не знати чи то проблема якогось конкретно палива, бо до цього я не знав
, що треба періодично зливати конденсати і відповідно коли останній раз міняв фільтр, то конденсат не злив. А ще вичитав на форумах, що мудрі шофери не жаліють грошей і постійно міняють на дизелях паливний фільтр перед холодами. І я вирішив, що надалі буду так поступати. Тай ціна фільтра до мого пижика всього лиш 40 грн.
Повертаючись ближче до теми відмічу, що одного разу мене трохи розчарувала заправка ОККО. Я заїхав заправити дизеля, а на колонці пише приблизно таке - "Вибачте, колонка тимчасово не працює". Я під'їхав до іншої, а там таке саме.
І тут злобний заправщик кричить, що мол чо прешся бач, що соляри нема. Це мене сильно розлютило, бо чого замість незрозумілих написів на кожній заправній колонці ДП не зробити при в'їзді на АЗС у видному місці один загальний напис про те, що дизпаливо тимчасово відсутнє.
І так я вже десь близько 2-х місяців не заправлявся на ОККО, а нині мені прислали SMS і листа на мило про те, що я забув про них і про їхню програму лояльності ФІШКА. У винагороду за те, що я повернусь до ОККО обіцяють нараховувати мені до 9 березня подвійну кількість балів, якщо я щось у них купуватиму.