"Міський голова Калуша Ігор Матвійчук видав розпорядження про створення міжвідомчої комісії для виявлення та перевірки
самовільно влаштованих автомобільних заправних станцій та автомобільних газозаправних пунктів."
Чи може я щось не розумiю , але я в околицях Калуша не видiв , аби люди повз дорогу продавали канiстрами соляру чи бензин . Саме так я розумiю слово "стихiйнi". Усi решта збудованих АЗС , звiсно мають мати всi дозвiльнi документи i повиннi вiдповiдати правилам безпеки . Бiльшостi калуських АЗС бiльше 20 рокiв i що лиш тепер взялися виясняти законнi вони чи не законнi ? То е абсурд калуськоi влади , або черговий рейд по збору вiдкатiв з влаcникiв АЗС.
А вiдносно того як нас дурять на АЗС , то методiв дурити е безлич , в залежностi вiд встановленого обладнання . I чим сучаснiше обладнання тим хитрiше дурять . У кожного обладнання е своя похибка (+/-), яка завжди мае регулюватися , стандартизуватися . Чим i користуються "фахiвцi" на свою користь . Аби нас не дурили , треба, на громадських заставах , проводити контрольнi закупки i виявляти таких "фахiвцiв" , а результати оприлюднювати , аби люди знали де не треба купляти . Iнакше нiяк , бо чиновник вiд влади завжди вiд такого "фахiвця" отримае копiечку i закрие очi на крадiжки у населення.
В принципi ця тема на форумi i створена як вiтрина калуськиx АЗС , ви кожен день десь заправляетесь i можете перевирiти точнiсть заправки . Виставляйте своi результати , най люди знають . Так за тиждень 2-3 форумчан, якi мають машини , можуть перевiрити бiльшiсть калуських АЗС , iнакше нас i далi будуть обманювати .
самi собi