і головне в тім Ющинківськім злі - то є розчарування Українців у демократичних політичних силах.
Я ж казав, кожен сам створює собі ідолів. Ющенко дав нам демократію, котрою ми не скористались. І звинувачуємо у цьому його. Тепер по заслузі отримали Якуновича.
Тобто в неї МОЖЛИВОСТЕЙ втілити будь який проект у життя в "n100" більше - і не перекручуй моїх слів. А Катерина Ющенко власне, що ОБ"ЯВИЛА себе благодійнецею - але аж ніяк нею не стала.
Коли вона себе обявляла? Це ви навішуєте ярлики.
то що означає - що по твому - Катерина Ющенко зібрала гроші, наче як на оту лікарню, і я навіть спитати, ДЕ ж оті гроші, не маю права???
Якраз і маєш, та хіба хтось питає, простіше просто нести маячню і розповсюджувати плітки , не підкріплені фактами!
Сліппі, я не знаю, що то є з тобою - ти відмовляешся бачити очевидних речей
Я відмовляюсь серйозно відноситись до пліток і до політичних повій.
А пані Ющенко ніколи НЕ побачить того, що і як роблять прості громадяни - бо вони їй просто "до дупи".
Можливо. Та це не можливо довести. І не можливо перевірити.
і ще,кого майдан розачарував,
той і доси не поняв шо він там робив
Я не був на майдані, але зараз позитивно сприймаю цю подію.
Александре, боюся, що мені не доведеться згадувати Ющенко "по хорошему", нажаль...
Нажаль українцям ніколи не вгодиш.
І тому потрібно і нам від них відмовитись, тобто і нам зрадити. Ну раз Ющенку можна, то нам і поготів
Люсь легше на когось пальцем тикати, ніж собі під ніс подивитись.
Ой ну до чого тут "ми в кущі"люди місяць на майдані протестували,мерзли не знаючи що буде,а раптом омон на них напустять.Вистояли і що???довго Ющенко ті ідеали відстоював?"МИ В КУЩІ",а що ми мали замість нього його обіцянки,і його роботу виконувати?вибачте він був президент?чи хто?Ніхто і нічого йому не мішало,він в одному з інтерв'ю(треба було зберегти)сказав,"не думайте,що якщо я щось роблю,то це на мене хтось впливає,це мої рішення",тут може я не дослівно цитую,але суті це не міняє.Народ своє що міг,зробив.А він ні.Тому люди і виказали своє "фе"пустопорожньому банкіру-пасічнику,який в кінці ще й став явним зрадником.
Знову ж таки Ющенко як і його дружина наприкладі з лікарнею, почав добре діло, але це добре діло нафіг нікому не потрібно, бо всі чекають що хтось зробить добре, а сам нічого не робить. Ще раз переконуюсь ми заслужили Якуновича.
З.і Люсі +
Ми вибирали, ми помилились. Ми і розплачуємось. І робимо висновки. І Ющенко дав нам можливість навчитись вибирати. Ми нею не скористались, надіюсь що в нас ще буде такий шанс!