Знову тота пані на бусіку , а їде вона на ЦРРМ , або ж Нафтобурмашремонт , або ж Карпатнафтомаш . Свою тудову діяльність я починав там , точно як і мій тато , з різницею в 30 років . Майстрував я в цеху по ремонту бурового обладнання . Якщо дивитись від ж\д переїзду то завод починався з столярного цеху , далі йшов мій цех (його вже розібрали) , за ним цех сбору тралів , поруч мийка обладнання і токарний цех . Потім котельня і цех з складними станками ЧПУ . Праворуч ливарня , ліворуч склади і контора . Начальником у мене був Ігор Васильович Петрів , який потім став директором новозбудованого заводу Карпатнафтомаш в Підгірках .
Тепер пертворили старійше індустріальне виробництво в чеговий склад з базаром . Все обладнання пустили під ніж . Добре хоч Домальчук того не побачив .
Це я до чого , тут депутат , почесний калушанин , син сильно хворого на голову диседента , висловив своє бачення майбутнього м. Калуш , і ненароком проговорився .
https://www.youtube.com/shorts/JLjl3kBB2mMЗ такою владою немає у Калуша майбутнього