Переливати з пустого в порожнє в цій темі можна довго ! Я просто висловлю свою кінцеву думку - в політиці святих немає ! Ніхто на цьому форумі не може точно стверджувати, що хтось там когось зрадив, хтось шось завалив, хтось на шось наклав ....... вето. Кожен хаває то, що подають ЗМІ і робить відповідні висновки для себе, але як воно є насправді ніхто не знає. З того шо я бачив і чув - можу стверджувати одне, що тільки за правління Ющенка Україна йшла правильним шляхом (це моя субєктивна думка), за його правління мені стипендію підняли з 125 грн до 700 - значить відповідно покращились умови життя, мені було приємно коли світі його сприймали як інтелігентну людину, рахувались з ним, мені приємно коли в нього вихована, культурна, толерантна дружина, чудова велика сімя, яка ходить до церкви, мені приємно шо він ходив в вишиванці ( і тільки від коли він став президентом ця традиція в Україні відродилась), мені приємно коли під час його правління в день памяті голодомору практично усі люди запалювали свічки на вікнах в память загиблим (чого раніше не робилось), мені приємно шо він не боявся їхати як на Донбас так і у Львів, мені приємно шо тільки після того як він став президентом люди почали дружньо співати гімн і ставити руку на серце, мені приємно шо на велику кількість москальського хамла було накладено заборону вїжджати в Україну, мені приємно шо під час війни він поїхав в Грузію і підтримав Саакашвілі і т.д. Але Ющенко - це вже минуле України ! І як на мене минуле не таке вже й погане !
Відповідь від: 21 Липня 2010, 14:50:29
Гірше сьогодення і майбутнє... Шо було здобуто - ми втратили. І в першу чергу - це провина Ющенка. Але ця провина полягає не в тому, що він був поганим президентом, а в тому шо він був безхребетним президентом, а Україна до такого президента не доросла і напевно ніколи не доросте ! Це все відпечаток москальського ярма !