Ну я не мав на увазі конкретно тебе. Хоча зрештою з твоїх слів зрозумів , що ти не підтримуєш ініціативу пані Ющенко.
ото так собі й висновок. А з моїх ДІЙ тобі щось інакше НЕ ЗРОЗУМІЛО часом???
Мені не довподоби Ющинки як такі, я не підтримувала й не підтримаю Ющенка як презедента - і вважаю його самим ПРОВАЛЬНИМ перезедентом, якив вчинив для України набагато більше поганого ніж доброго - і головне в тім Ющинківськім злі - то є розчарування Українців у демократичних політичних силах.
Та тим не менще - попри усе моє погане ставлення до Ющенків - ЯЯ своїми діями підтримую їх добрі наміри, що мали шанси на успіх - і що з того... з тих намірів... ось, обговорюємо.
Тобто вона не повинна була починати цей проект?
Тобто в неї МОЖЛИВОСТЕЙ втілити будь який проект у життя в "
n100" більше - і не перекручуй моїх слів. А Катерина Ющенко власне, що ОБ"ЯВИЛА себе благодійнецею - але аж ніяк нею не стала.
Слова пана Москаля, це просто дешеві слова. Плітки і нічого конкретного. Повій Посмішка
то що означає - що по твому - Катерина Ющенко зібрала гроші, наче як на оту лікарню, і я навіть спитати, ДЕ ж оті гроші, не маю права???
Є докази протиправних дій?
А Катерина Ющенко їх не бачить , хіба це означає що Люся нічого не робить?
Сліппі, я не знаю, що то є з тобою - ти відмовляешся бачити очевидних речей
З одного боку ми маємо пані Ющенко, у котрої можливості в "
n100" раз перевишують будь кого з нас - і не зроблено АЖ
НІЧОГОІ порівнюємо з Люсею у котрої можливості рівно такі ж як і в будь кого з нас - Та земля під притуло виділена, нині вже розчищена, а в квартирі самої Люсі проживають собаки, котрих сама Люся й утримує й доглядає.
А пані Ющенко ніколи НЕ побачить того, що і як роблять прості громадяни - бо вони їй просто "до дупи".