хехехе сидів я колись в *мережі*.якшо то мона було назвати мережею.НАЗИВАЛАСЯ ВОНА Фрінет(яка назва такій інет) так вот це була не фірма даже,а сам склепав....40грн за 10 кб качу О_О.....так як в той час не було більше варіантів в мому районі то мусив терпіти...3 дня без нету....20-30 дзвінків без відповіді
і потом ще чи то сам *газда* піздив свічи чи то ще якісь лузери тянули лапкі на його міні мережу на 100(десь так думаю було) чол.
потом то чудо-провайдер почав тянути нет десь у села.....і тоді я попав в хакер....ну аж такого поганого не скажу,хотя бувало всяке...
звонити по телефоні не завжди шось дае...хотя я людина важка....заебати можу(специфіка роботи....видержкі производства)...тому і мусять посилати до мене
я людина добра...до пори до часу...і вони це знають,верніше уже знають...так шо якшо щось не паше або звонити,якшо не помогло...брати ногі в рукі прямо в офіс.....ну якшо вже дійде до казусів і тяжкіх випадків то справа інша......ЙТИ В ОФІС РАДЖУ В ДЕНЬ КОЛИ НАЙБІЛЬШЕ ЛЮДЕЙ ІДЕ ПЛАТИТИ ЗА НЕТ!!!!
парадокс но це працюе
не кожен провайдер мае таку грубу кишку..щоб при кількості кліентів в офісі рівній чоловік 5-10 і більше щось тобі відказати і умнічати....хотя я такім не пробував методом зато бачив реакцію
це щось з чимось було.........ладно
в кожного своі методи...не забувайте про те що ми договір підписували.фіксуйте неполадкі...благо для цього е програми(запис відео з екрану,скріншоти і так далі)........а потом показуйте прову які вони халявщикі