Ігоре_О, Ви не розумієте моєї позиції стосовно міського голови?
Так я вже не раз відповіла на пряме запитання мого до нього ставлення, й чому маю Вам повторювати (в черговий раз), лише тому, що Ви не спроможні усвідомити таку позицію?
Так, для Вас Ігор_О, повторю в останнє - МОЄ СТАВЛЕННЯ ДО МІСЬКОГО ГОЛОВИ _ ПАСИВНО-НЕГАТИВНЕ. Чому саме - пасивно негативне - та лише тому, що я не вбачаю сенсу займати активну позицію по відношенню до цієї особи.
Звісно, я приймаю зауваження до такої своєї позиції - тобто, якщо Ви доведете мені доцільність активної позиції - то я ладна змінити своє ставлення.
Бо особисто не розумію сенсу - навіщо тут таке - адже Насалик "Тільки гість тут - і цінний тим, що піде". (Таке відбудеться вже, ну зовсім, скоро й ми з вами будемо про те згадувати лише як про сон.)
Ігор_О, доведіть протилежне, чи те, про що я веду бесіду - не є фактом?
Відповідь від: 20 Жовтня 2009, 11:58:05
Ой, а я так налаштувалася на діалог.
А то як завжди - ні з ким.
Відповідь від: 20 Жовтня 2009, 12:05:51
Натомість своїй пасивно-негативній позиції по відношенню до Насалика, обгрунтую власну активно-негативну позицію по відношенню до "місцевого політикуму" (без лапок таке й писаи не можна).
Місцева зРада, за усю відому мені історію свого існування , жодного разу не займала гідної сильної позиції у життєдіяльності нашого міста. Як Ви, Ігор_О, особисто зазначали, зРада завжди робила те, що "батько скажуть", а про закон в якому обговорюється МС - лише чули (Ваші слова), то виникало питання - навіщо вони туда "пхалися"? Для працевлаштування родичів? Для потіхи власного егоїзму? - Навіщо?
(Найбільше мене таке обурює, коли бачу гідних, розумних людей у нашому місті - та ті не те, що не висувають власні кандидатури на виборах - вони, навіть, голосувати, на тих виборах не ходять - повністю ігноруючи такі процеси - бо за власними словами - маститися не хочуть)
Так от, пан Насалик то - піде, й не буде йогго як й небуло до цього часу, а дупутати МР - залишуться й будуть продовжувати робити те що й робили.
Чи те, що "місцевий політикум" не надто змінюється в обличчах - то не є фактом?
Відповідь від: 20 Жовтня 2009, 12:23:03
Звісно, Ви мені азраз заперечите, що на сьогоднішній день - МР - то найпрофесійніша, й най обізнаніша зРада - за усю історію.
Так хто її такою зробив?
Виявляється, Ваш любий голова, мало того, що майстер спорту з усіх відомих й невідомих його видів (за словами п.Крохти) - він, ще й
заслужений проснітник МР - медаль пану голові.
Ато б оті дупутати так й вважали закони - застарілими фоліантами - сповненими іерогліфами невідомого їм значення, а тим паче застосування.
Заперечте такий факт.