Володимир Козловський у коментарі "Вікнам" запевнив: питання кандидатур найбільша фракція міської ради БЮТ не обговорювала. Проте у нього як представника міської ради є претензії до існуючої кандидатури, тобто — директора ДС "Калуське міське телебачення" Віталія Крохти:
— Я вважаю, що з часу звільнення з посади директора Тетяни Попадюк і до сьогодні робота міського ТБ абсолютно не поліпшилася. Я не задоволений роботою Віталія Крохти, бо він як директор повинен бути насамперед організатором. Як працює директор, так працює і весь колектив. Наприклад: досі не звільнена з посади колишній директор ТБ Тетяна Попадюк. Що зробив Віталій Крохта для того, щоб якось змінити цю ситуацію? Мене здивувало, що на сесії не було ні оператора, ні журналістів. Вони не отримують заробітну плату. А що зробив директор для того, щоб це виправити? Скільки разів він був у кабінеті міського голови як розпорядника коштів? Депутати рішення про фінансування ДС "Калуське міське телебачення" прийняли, а хто повинен ходити до мера — директор ТБ чи депутати? Крім того, зараз ЗМІ може добре заробляти на політичній рекламі і не думати про те, за що виплатити зарплату. У мене таке враження, що або у цьому напрямку ніхто не працює, або ж рейтинг телевізії надто низький. Тому на наступній сесії депутати хотіли б послухати звіт директора ТБ. Нехай він відповість: чому він не працює? А, може, навпаки — він працює, а ми не знаємо. Тоді нехай розкаже.
О! Пан депутат Козлов.ський появився...
Класні вислови у нього, і до речі - вислови якраз .мера...
Наприклад, "зараз ЗМІ може добре заробляти на політичній рекламі і не думати про те, за що виплатити зарплату." Це чистенький вислів .мера. Який вклали у вуха пану депутату деякі інші депутати. Цікавим є факт, де п.Козлов.ський сидів на останній чи то передостанній сесії. Аж ніяк не з фракцією БЮТ, а ззаду біля депутата Гордія
І результат не забарився - виступ на сесії та коментар у "Вікнах".
Щодо політичної реклами. Нехай пан депутат та .мер прочитають Закон "Про рекламу" щодо політичної реклами. І прочитають обмеження, які існують. В тому числі для дотаційних ЗМІ. А по-друге, кому цікаве місцеве ТБ в плані політичної реклами щодо президентства, якщо всі основні політичні сили рекламуються на загальнодержавних каналах, які і дають можливість вкласти у вуха електорату "лапшу". І невже хтось розпилюється на місцеві канали? Чи багато політичної реклами навіть на обласних каналах?!
От на місцевих виборах та виборах .мера буде багато можливостей заробити. І це правда.
Тут Нас.алик заявляє, що УНП проплатить 100000 грн. за політичну рекламу. Ха - Ха - Ха...
БЮТ плачеться мені, що не можуть заплатити навіть 400 грн., які ми виставили за оголошення і сюжет. "Нам ж не дають грошей". Звичайно, що політика ЮТ щодо реклами зараз стоїть наступним чином: "Ви на місцях самі розбирайтесь, як будете рекламувати". Основним чином, рекламування відбувається через нагинання ЗМІ і рекламістів у позу "зю".
"Фронт змін" взагалі фінансування не проводить, все покладено на можливості керівників місцевих організацій.
"Наша Україна", гадаю, взагалі не передбачає рекламу в електронних ЗМІ.
Єдині, хто платять і готові платити - це "Партія регіонів". І більше ніхто. ...УНП... Прикол.
А хтось цікавиться тим, що КМТ виходить у середньому 3 години в добу? Реклама...
--------
"Наприклад: досі не звільнена з посади колишній директор ТБ Тетяна Попадюк?" І це питання депутата директору КМТ??
Нема питань. Я зараз же підписую розпорядження міського голови про звільнення Попа.дюк
Якщо ж я видам наказ про звільнення, то за логікою дупутата я відміню розпорядження міського голови?!
І дійсно, чому голова депутатської контрольної комісії Козлов.ський, виявивши нанесення збитків п.Попа.дюк у сумі більше 18 тис.грн., запхав язика до ду.пи. Пройшло вже більше 20 місяців...
--------
"Вони не отримують заробітну плату. А що зробив директор для того, щоб це виправити?"
Ну про цю ідіо.му я взагалі не буду нічого тут писати. Хто-хто, а п.Козлов.ський прекрасно знає всі кроки, які робив я, як керівник, і колектив КМТ в цілому. Але краще ляпнути, а далі - відмазуйтесь. Чиї це манери? Правильно: Нас.алика і ЮТ...
Добрі учителі і прекрасні учні.
--------
І наостанок.
"Скільки разів він був у кабінеті міського голови як розпорядника коштів? Депутати рішення про фінансування ДС "Калуське міське телебачення" прийняли, а хто повинен ходити до мера — директор ТБ чи депутати?"
Дякую за нагадування. Прийдеться, мабуть, мені купувати наколінники і налікотники, а ще треба вазеліном запастися
Буду йти кланятись .мерові... Ні, напевне, краще на колінах повзати від ТБ до кабінета .мера, як на Прощу... Він же в нас Божа людина...
Але, як правильно уже вище підмітили, до чого в Україні Закон... до ду.пи! Треба йти і кланятись, і розказувати Нас.аликові (академіку, майстру спорту з всіх відомих і невідомих видів спорту, юристу, спеціалісту самого широкого профілю), який він у нас Божий помазанник і панацея від усіх бід. Це він аж надто сильно любить! І запхайте Закони собі у д..., попередньо використавши вазелін за призначенням.
Дякую, пане дупутате. Я зараз бачу, що це Ваші звички і Ваші правила. Я ніколи не був жополизом і не збираюсь ним бути. Навіть, якщо Ви й далі будете розказувати, що блюдолизство - це правило і Закон.
Як можна так опуститись... Чесно, мені самому соромно було читати, як п.Козлов.ський почав трактувати поняття депутата міської ради...
Відповідь від: 13 Жовтня 2009, 16:44:50
P.S. Для WestUA не можу, як юрист не зацінити ваше "Н.асалик" і ".мер" відразу взяла собі на озброєння. Відчувається, що людина-журналіст і піклується про різні непотрібні позови до свого інформресурсу, а так справді не знаю
Я, звичайно, перепрошую, але я не журналіст
За освітою - математик, інженер-програміст; волею долі - менеджер.
І не "Н.асалик", а "Нас.алик"