Не буде скоро. Бо самі самі ж контролюючі органи самі ж і розводять той бруд. Міліціонери не те, що не штрафують, а самі кидать бумажки під ноги, пісяють і курять в громадських місцях. То як же вони когось накажуть, якщо самі такі?! Звичайно не всі такі, напевно. Але пишу про те, що сама бачила не раз.
А недавно була свідком як чоловіка просили не курити на зупинці, а він ледь битися не кидався "це, що Польша чи інша розвинена країна?! Де написано, що курити не можна? Йде дощ, не подобається беріть своїх дітей і йдіть на дощ самі. А я тут палитиму і плюватиму." І НІХТО з чоловіків не заперечв, а самі повитягали цигарки і ... протягом години не було довше 2 хвилин без диму. Я пишу саме про дим, бо це болюча для мене тема - у мене наче зменшилась фібромка на голосових звязках, але біль від диму і задуха мені таки завдають немало проблем. Тай є люди які не знають про заборону паління в громадських місцях, не кажу уже просто про повагу до чужого здоров"я в тому числі і вагітної жінки, яка просто попросила, а у відповідь почула вульгарщину. І справді, де написано, що не можна палити?! Багатьох як носом не тикнеш - не докажеш. А чоловіки, які там були просто посміялися, що у Польщі за куріння на зупинці чи кинуту мимо урни бумажку вони б уже заплатили 100 злотих. Як добре, що ми у рідному свинюшнику.
Вагітна жіночка кашляла, я вийшла під дощ і була б там, але мала боялась залишатись без мене і також вибігала за мною. Чудова у нас все-таки "сильна" стать. Чутлива і СМІЛИВА.