А "Максвелл" стрьомна фірма.
поясни будь-ласка чому?
Знаю з власного досвіду.
Мала дурість скористатись Їх послугами. Їх кришує головний інженер електросітки (можливо, він і є власником), тому хлопці дуже прохолодно ставляться до електротехнічних норм. Напевне, знають, що їм все зійде з рук .
Принаймні, нам він сам наполегливо рекомендував саме цю фірму, мотивуючи тим, що "хлопці все гарно зроблять і
проблем з прийняттям в експлуатацію точно не буде".
Особисто я не задоволена тим, як вони виконали заземлення. Мало того, що це "заземлення" практично валялось на землі, воно проходило через доріжку, по якій проходять люди. Люди, звісно, почали жалітись нам. Чоловік мусив сам все переробляти. У мене багато знайомих електриків і вони розказували, як їм доводилось переробляти після цієї фірми. Отже, не я одна постраждала.
Згадала. Фірма не тільки виконує роботи, але і вимагає, щоб матеріал куплявся у них. Це, в принципі, загальноприйнята практика. Мене тільки не влаштовувала ціна матеріалу. Я показувала хлопцям прайси, по яких я можу реально взяти всі ці матеріали. Різниця була вражаюча. Ми декілька раз намагались порозумітись. Але фірма ні на які компроміси не йшла. Тоді довелось відмовитись від їх послуг. Це подіяло і вони погодились на наші умови.