Збиралась написати у тему "Жадібний чи економний", та вже рішила сюди. Я, після народженння донечки і переїзду у Калуш стала жадібною до сліз і в той же час моткою.
. Я буду йти 1-2 год пішки, щоб зекономити 2 грн на проїзд і в той же час, для малої ніколи не куплю сосиски по 16грн, а лише по 36-46грн. А ще сьогодні знов переконалась, що я жаднюга. Пішла до дерматолога, щоб та глянула ранку чи нема там яєчок чи чогось стороннього. Показала пальцем приблизно, бо не хотіла грязним пальцем лізти до ранки. Вона глянула саме в ту точку і сказала, що тут нічого не кусало, а де інде. Ну, подивись ти ще плюс-мінус 1 см. Так ні. З чим прийша з тим і пішла. Зато мені сказали заплатити 10 грн благодійного фонду. Я здивувалась за що - те за чим прийшла не отримала. Ранку не було оглянуто. Я, знаючи, що ось уже місяць як живу без єдиного доходу хотіла підти так. Але вже біля дверей розвернулась і заплатила 10грн.(Ну, не люблю я бути перед кимось в боргу!!! хай уже навпаки). Так я ще таке стерво, що всю дорогу жалкувала за тими грошами. Якби мені хоч глянули на мою болючку, я б забула про цю десятку, а так мені так шкода, що аж сюди написала
. От така жаднюга. Знаю-знаю, що не можна ні за чим жаліти. Але...А ще я пам"ятаю за 20 яку також даремно потратила за консультацію адвоката, до якого прийшла не за консультацією, але він за півгодини ПОВТОРИВ МОЇ Ж СЛОВА про деяку справу і сказав оплатити. Я також могла фиркнути - за що? Але чомусь оплатила. А потім цілий день жаліла, перераховуючи в умі, що я за ті гроші могла б купити Дашенці і навіть до цього часу пам"ятаю
. А на наступний день я промотала на доцю (вона таки мене упросила повести її у кафе, як інших діток) 30 грн. Можна ж було обійтись без кафе, але мені навіть радісно, що я саме так потратила гроші. От така я протиречива, за 10 чи 20 шкодую, а 30 чи 50 можу пустити ні на що майже і совість не те, що не мучатиме, а ще й співатиме.
Після оплати я, правда, отримала інформацію, що в наших лісах таки справді є інфекційні кліщі і той антибіотик, який я одноразово прийняла сьогодні вночі в цілях самолікування-профілактики треба продовжити ще кілька днів і купити мазь.