Я вже писав, сама тільки наявіність ядерної зброї це вже брязкання. Можна ще проводити навчання чи паради. Але головне наявність.
наявність зброї, що НІКОЛИ не буде використана - то дурість. Бо її утримання доведе цілковитого банкротства.
Навчання чи паради -
- уявляю собі таке -
- агітаційне кіно зброя заради миру - "Школярі навчаються запускати ядерні боєголовки"
Відповідь від: 16 Січня 2010, 17:49:49
НУ ви ж самі писали що нападають на тих в кого є ресурси типу нафтагаз. А Ватикан нафіг нікому не впав. Зрештою географічне розташування ну і політична складова не дозволяють комусь підняти руку.
Власне, що ПОЛІТИЧНА СКЛАДОВА. - А цінностей у Ватикану - більше ніж достатноьо
Відповідь від: 16 Січня 2010, 17:51:21
Я не хочу що б мене любили . Хай поважають. Ви думаєте Іран вважають мавпою?Зрештою все залежить в чиїх руках зброя. А якщо при владі не адекват, то чи з зброєю чи ні він всеодно опустить імідж держави.З іншого боку імідж держави формує нація тобто ми з вами. Адже американців ніхто не прирівнює до Буша молодшого.
Любов, то почуття що виникає без будь якого обдумання, а от ПОВАГА - то її треба заслужити.
так прошу - ЗАСЛУГОВУЙ ПОВАГУ
Вкотре повторюю при наявності ядерної зброї у нас захищатись не потрібно. Сама наявність відібє охоту у будь кого нападати. Ніхто на нас не нападе.
ага - три рази - давай маленьку гру - у тебе ядерна зброя на певну сумму, а в мене система технічного шпіонажу - на ті самі гроші - відповідь - ТИ ПРОГРАВ, бо навіть не знатимеш хто саме підірвав функціонування твоїх ракет і не зможеш обгрунтувати перед спільнотою своє рішення застосувати ті ракети (що залишуться і якщо залишуться) проти мене -
Відповідь від: 16 Січня 2010, 18:05:31
Наряди ЮВТ обходяться Україні дешевше?
не забувай , що й подорожі Ющенко Україні також доводиться оплачувати - і ще довго воно так буде, і Ти не встані змінити таку обставину - НАЖАЛЬ
Відповідь від: 16 Січня 2010, 18:08:00
І ще раз повторюю нічого робити навіть не тре. І не обовязково в Кріму. це я так для звязки. А так то глобальної різниці де ті ракети будуть знаходитись нема. Головне що б просто були .
Ні, бо ти щиро вважаєш, що усі навколо дурніші за тебе - і віриш, що лише ТИ здогадуєшся про неможливість використання такої зброї - на яких таких підставах?
Бо ти гадаєш, що розумнішого за тебе немає й вони із страху сирануть по литках, бо в тебе бомба?
Коли ВОНИ (світова спільнота) не захочуть, щоб та бомба в тебе (України) була - то тобі (Україні) таку економічну блокаду зроблять, що ТИ усі думки про оту бомбу демонстративно поховаєш - під звуки маршу на святковому параді й паралельними навчаннями - під назвою "ЯКА ДУРНЯ ОТА БОМБА ЯДЕРНА" - думай
Відповідь від: 16 Січня 2010, 18:16:49
І ще дещо, хочу тобі пояснити, що ядерне озброєння - на сьогоднішній день - то не актуально
На прикінці 90-х в ООН було підписано документа, міжнародна домовленість - про ЗАБОРОНУ МЕТЕОРОЛОГІЧНОЇ ВІЙНИ
як на мене, то цінність такої інформації полягає не в домовленості про ненапад (бо жодна з домовленостей не є вічною), а про сам ФАКТ ВИЗНАННЯ МОЖЛИВОСТІ МЕТЕОРОЛОГІЧНОЇ ВІЙНИ - розумієш про що я, то сучасний геноцид не буде подібний ні на Турецький варіант проти Армян, а ні на Українськиї голодомор. Воно буде набагато простіше - кілька буревіїв та тижнів зливи, чи може навпаки - посухи... і - без жодного взриву.