зрештою машини на воді і електриці давно існують.
на воді - не знаю такого
На електриці - так - та мені відома ще й ціна автівки на електриці, що стпроможна розвивати швидкість до 120 км на годину - 300 тисяч ЄВРО
Відповідь від: 17 Січня 2010, 16:40:42
Йшлося про спроможність Росії утримувати ядерну зброю.
а я знов змушена повторитися, за будь яких умов у Росіян складовою ВВП є прибутки від продажу нафти та газу - тому їм утримувати дорогі "іграшки" до снаги, у нас такого длага немає. І не порівнюй Російську "жопу" з нашою - бо наша , нажаль - глибша й темніша
Відповідь від: 17 Січня 2010, 16:44:16
Ви не уважні. Ми говорили про..
власне, що ти є неуважним
Відповідь від: 17 Січня 2010, 16:45:47
Не про Англію чи Францію
Сліпі, ці країни я просто пропустила, бо не гадала, що їх добробут викличе у тебе сумніви
Відповідь від: 17 Січня 2010, 16:47:08
Впевнений що і у нас зявиться такий лідер. Тобто він вже є тільки умов поки що нема , але на другий термінвін їх створить
той лідер - про якого ти ведеш - вже на першому терміні перебуття у владі показав ВСЕ на що спроможний
Відповідь від: 17 Січня 2010, 16:48:31
Поцікавтесь яка зарплатня була до цього. Зрештою ви якщо буваєте в селі то помітите , там і десяить гривень великі гроші. Впринципі і тратити там особливо нема нащо. Треба міняти аграрну політику тоді село стане багатше, а так на селі молоді не затримуються. Та я знов відхилився ми ж про зброю.
Сліпі, я працюю на держ роботі якраз у селі - тобто - ось тут ти мені не розповіш - є там витрачатися на що, чи немає...
а стосовно зарплатні - моя , особисто моя зарплатня - на держ роботі - шість років тому (коли я прийшла туда працювати) складала - 178 гр (то вже з відрахуванням податків) на разі та зарплання складає трохи більше однієї тисячі - увесь цей час я працюю не менш як на двох роботах (було й таке, що працювала на трьох, ще й сесію здавала
). Так ось - я не помітила, щоб із зростанням моєї зарплатні на держ роботі у шість? разів, я відчула якесь покращення - бо певне - не стала б себе обяжувати роботами.
Сліпі - порівняй ціни, що були у 2004 та що є у 2010 - зрозумієш, що фактично зарплатня зменшилася
Відповідь від: 17 Січня 2010, 17:03:53
А в селах - бодай в тих, що мені відомі - то працюють за кордонами - поголовно
Відповідь від: 17 Січня 2010, 17:06:04
Нажаль на сьогоднішній день навіть у Ющенка досягненнь більше ніж у всіх інших кандидатів разом взятих. Чи може хтось памятає якісь здобутки?
я про його так звані здобутки писала у іншій темі - можеш там і подивитися
Відповідь від: 17 Січня 2010, 17:06:57
І, як бачиш, ніхто Росію не намагається звинуватити в тероризмі, як Іран і Північну Крею. Ніхто не спішить захищати російський народ від диктатури, як в Іраку. Ніхто навіть не вмішується, коли Росія відверто демонструє і проголошує агресивний курс проти Чечні, Грузії, навіть України. Як ти думаєш, чому?....
ТОМУ, що вони залежні від газу та нафти які їм продає РОСІЯ, і аж ніяк не тому, що у Росіян є ядерна зброя
Відповідь від: 17 Січня 2010, 17:08:55
Люсю, не все ТАК погано.
Тотак Українців навчили думати - "Ми такі бідні збідовні, а всі довкола такі погані"
Щоб не бути біним і збідованим - потрібно просто не бути таким
А з тими, що довкола? - то тут я керуюся іншою тезою - "Коли доля підклала тобі свиню - постарайся налагодити з нею відносини"