ну я ж кажу яке вирішення цього питання. Сильна Україна.
bornslippy - якби Україна була сильною державою, ми БИ не вели на разі подібних дискусій.
Так, я погоджуюсь, що бігато проблем вирішилось БИ за умов сильної України.
(Терпіти отого БИ не можу)
Так отож, bornslippy, як це зробити, як зробити Україну сильною???
Ядерною здроєю???
- НІ, тут зброя не допоможе.
Відповідь від: 14 Січня 2010, 09:21:07
Як я зрозуміла, bornslippy, (перепрошую звісно за моє зауваження - та мушу його зробити), в тебе безнадійно застарілі поняття про війну як таку, такі погляди були заканомірними у 30-х роках ХХ ст. Коли не знали інших війн окрім проведення воєнно-бойових дій - бо з того часу були винайдені й проведені не одна ІНФОРМАЦІЙНА війна, ТОРГОВА війна, ТЕХНОЛОГІЧНА війна, ЕКОНОМІЧНА війна, - і як гадаєш, яку з цих війн допоможе перемогти ядерна зброя - ЖОДНУ.
Саме економічну війну програв СРСР (держава з ядерною зброєю) в 70-х. Коли не змогли ніяк повпливати на світові ціна на нафту.
Відповідь від: 14 Січня 2010, 09:31:01
Зброя не протии Криму а для захисту України! Звичайно тре міняти політику по відношенню до Криму! Але і зброя по відношенню до нечесних сусідів не завадить!
Добре, спробую тобі роз"яснити своє бачення таких подій.
Фактично то буде опис подій у Грузії.
Що є у Росії з аргументів для дій у Криму -
1 - бездарна політика України у Криму -
що призвела до масового незадоволення місцевого населення (в основному росіян за походженням)
що не знайде підтримки у татарського населення - зверни увагу - немає жодної програми на державному рівні, щоб були направлені на розвиток мови, культури і т.д. кримських татар - бо вони нікому не потрібні
(й до речі, я особисто була враженна, як представили себе кримські татари на конкурсі "Україна має таланти" й жодного етнічного гурту украінської культури)
низькій загальний економічний рівень
бездарна мовна політика
- усе це пропонує сама Україна проти себе росіянам, котрі в свою чергу підготувалися
2 - видали закон, про те, що будь який народ що проживає на певній території й шляхом голосування виразив своє бажання підпорядковуватися Російській федерації - після референдуму автоматично входить до складу РФ
проводять певну пропаганду у себе в росії, що формулює суспільну думку, наче росіянам на Україні живеться гірше ніж самим українцям
тепер ще одне зауваження, щодо твоїх слів - ти наполегливо стверджуєш, що Україні потрібна зброя задля захисту
- так ось, як на мене, то наміри Росії спровокувати заворушення у Криму, які українці "кинуться гасити" із зброєю, а Росія не спроможна споглядати на подібе по відношенню до етнічних росіян піде захіщати своїх братів у Крим.
- bornslippy, ти забуваєш про те, що захіщатися можна ЛИШЕ на власній території
І знов не розумію твоєї точки зору - адже
як ядерну зброю можна використовувати за для захисту??? - тільки як напад
Відповідь від: 14 Січня 2010, 10:31:00
якщо у нас будуть ракети то не рипнеться!
а ти на наявність у росіян ядерної зброї зважив???
+ територія Росії набагато більша за територію України - відповідно - їм потрібна манша кількість ракет по відношенню до нас - ніж нам для них
Відповідь від: 14 Січня 2010, 11:03:50
якби ви були газовим трейдером то так не казали б. Труба це енергетична незалежність України. Якщо трубу продадуть то не ми контролюватимемо надходження газу у наші сховища!
bornslippy - ти плутаєш поняття - незалежності та можливості контролю - то різні поняття поняття незалежності та можливості контролю - то різні поняття!!!
Відповідь від: 14 Січня 2010, 11:08:55
грошенята заробить не країна а одна дуже нехороша людина!
а то вже справа внутрішнього контролю - та роботи закону - тут вже Україні ніхто не винен
Відповідь від: 14 Січня 2010, 11:10:26
газ транспортується по трубі а не по землі.
а труби де ??? - у космічному просторі???
Відповідь від: 14 Січня 2010, 11:11:24
якщо якась гадина всетаки продасть то найдеться патріот який побрязкає перед росією зброєю. І зрештою Росія вірніше пуцін може піти на банальне захоплення.
на це питання я вже відповіла вище
перш за все ти керуєшся поняттями війни 30-х років ХХ ст, тому й висновкі такі
і ЯК ТИ ПРОПОНУЄШ ОТОМУ ПАТРІОТУ
БРЯЗКАТИ ЯДЕРНОЮ ЗБРОЄЮ ПЕРЕД РОСІЄЮ???
поясни мені будьласка сам поцес БРЯЗКАННЯ, що ти пропонуєш
Відповідь від: 14 Січня 2010, 11:46:58
Чи ти може гадаєш, що росіяни такі дурні й не розуміють, що реально застосовувати ядерну зброю проти них НІХТО не стане???