Ой скільки часу я вагалась, на рахунок тушеної риби. Пів дня була у пошуках рецепту.
І от приготувала.
Риба тушена з овочами надихнув мене цей рецепт
http://www.djurenko.com/cooking/semga-2.html#more-4732різниця була в тому що у мене не було сьомги, а замість неї я використала філе хека.
Філе хека, я замаринувала в суміші приправ для риби,посолила і поставила на пів години маринувтись. Згодом обмакала в муку та обсмажила на гриль сковороді. приблизно по 2 хвилинки з кожної сторони.
Овочі
Цибулю нарізала півкольцами, моркву кубиками, селеру соломкою, перець соломкою, тушила 10 хвилин, потім помішала, посолили, поперчила, додала базилік та імбир. Додала консервована суміш(фасоля, кукурудза,морква), тушила ще 15 хвилин. Додала хек, залила всю смакоту томатною пастою розбавленою з водичкою, і тушила ще 10 хвилин.
смакота така, що словами не передати. Я дуже задоволена, всім раджу.
Ну і звісно фото.
[smg id=2734]
ось в такій сковорді тушилось.
[smg id=2735]
ось така смакота.