Я сподіваюся, що тим, що мене "занесло" я нікому не зашкодив...
Що стосується ЯЯ і її ролі в "Діалогах", то я дійсно ті "Діалоги" без ЯЯ не уявляю, шкода що практично всі питання цього позитивного персонажу форуму ігноруються... Але - мабуть ЯЯ також несе частину причини за таку от ситуацію... І допоки ЯЯ писатиме, на мій жаль, інтерес до цієї теми, що вже себе вичерпала, не згасне так само як і зявився...
Я даної теми "Діалоги" не підтримую через розуміння справжньої причини появи такої теми, а також через поради ЯЯ, котра мені їх щедро та безкоштовно надавала в 2011 році щодо мого авторського захоплення в тематиці статей "одним суперечливим персонажем" калуської політики.
Я ставлю НІСу окремі питання, особливо такі, на котрі і дійсно очікую отримати відповідь, а не якісь неконкретні спроби метафізичних розмислів... А взагалі, вирішую все сам у виборі співрозмовників...
ТОМУ, поважаю позицію ЯЯ і її бажання бути почутою, її відчайдушні спроби поставити правильні питання, але... сам в тому участі не беру, бо вважаю це безплідним заняттям.
З Тенді можу поспілкуватися на більш приємні для мене теми в інших розділах форуму, до чого і ЯЯ також запрошую.
Всім гарних свят і хорошого настрою!