Вже зрозуміло ЯК буде розглядатися вся ця справа - в площині - що це все провокація спрямована проти Насалика Сікорою. Сконцентрують увагу не на факті мав чи не мав державний службовець казати такі речі а а на тому, що вона "казала, але не це мала на увазі, а О. Сікора перекрутила, щоб використати це проти міського голови" А ну скіжіть мені чи так?
А тут і пророком бути не треба.
В першу чергу будуть розглядатись проблеми які існують, а це провокація п.Сікори проти Насалика.
Всю цю колотнечу роздула головний редактор ЗВ. Що було сказано на тій
закритій нараді достеменно невідомо громаді. Відомі тільки деякі фрази вирвані з тексту.
В цьому конфлікті більше домислів чим правди.
Закону спорченого телефону ще ніхто не відміняв. Нарада була з старшими медсестрами, а коментують і розказують від першої особи всі медики включно з санітарками. Якщо там дійсно було принижено чесь і гідність людська то чому ніхто з там присутніх особисто і офіційно цього не підтвердив і не подав до суду? Ми маємо тільки лист в якому "з відомих причин фамілії не вказуємо". Я думаю що честь та гідність набагато вище любих "відомих причин", а якщо взяти до уваги яку підтримку могла би мати у громади всього регіону особа "з відомих причин фамілії якої не вказано" то незрозуміло чому такий довгий період немає офіційної інформації.