Но если это ее убеждения ,то она все равно останится с ними.Ничего хорошего от человека затаившего злобу ждать не приходится.Мое мнение лучше бы она уехала туда откуда приехала.
Усунення також не змінить її переконань. І рішенням суду цього добитись неможливо. Для мене особисто достатньо би було заставити (або "нагнути", якщо хочете) її вибачитися. Хоча... Є звичайно сенс в тому, що людина, яка не поважає громаду - не повинна працювати за кошти цієї ж громади.
К стати кто небудь слышал мнение Насалыка о сложившейся ситуации?
Домовлявся сьогодні з ним зустрітися, але він ще не приїхав.
Ви мабуть попали на період коли мали приїхати специ з Києва. Корупція дика, знаю з власного досвіду. Все крім фізрощинів і копієчних препаратів купляв в аптеках. І тут нараз днів через 10 перебування в лікарні ВСЕ, НУ ПРЯМО ВСЕ!!!! чарівним образом появилося. Я здивувся, але коли через пару днів почали все кругом мити і вилизувати все стало зрозуміло. Треба було Спецам з Київа показати як у нас все добре.
Я з Вами згідний. Але чи дає це право судити про регіон як "нєдоразвітий" чи генетично зіпсований?
Захистити честь і гідність Калуської медецини?
Читайте уважно - я написав про честь і гідність
калушан. Медиків тут ніхто не захищає. Якби вона сказала таке: "Вы халатно относитесь к своей работе! Вы ходите в церковь по воскресеньям, а в понедельник уже требуете взятку! Я буду ставить вопрос об увольнении каждого, кто будет замечен во взяточнистве!" і т.д. - я би особисто приніс їй букет квітів, торт і поцілував!