Мене теж інколи дратує ігнорування збоку продавця чи іншого обслуговуючого персоналу. Таке враження, що вони бояться клієнтів, бояться слово сказати, підняти дупу свою і обслужити. А може в них з/п не від обороту, а просто ставка, і то дуже велика, що їм на всіх і на всьо начхати? Я написала "інколи дратує", бо в більшості випадків стараюся на це вже не звертати уваги, так як бачу, що це тільки розтрачені нерви.
Останнім часом хамське і безтактне поводження набуло більших обертів, чи то я стала така "замєчатільна" чи то справді так?
І не тільки в обслуговуючого персоналу. Люди на вулиці стали дикі. Один таксист мені недавно на тротуарі наїхав на колесо від візочка. Я якраз відвернулась за малим і не встигла від'їхати. Я бачила, що він їде просто на мене, але щось навіть не подумала, що в людини немає мізків. Сказав, що я шукаю причини посваритись, тобто свої дії він вважає нормою - їхати по тротуарі і наїжджати на пішоходів. До слова, таксисту років 65. Тобто це та старість, яку ми з вами маємо поважати.
Окрім того, люди на вулицях/в чергах штовхаються, ніколи не пропустять з дитиною, двері не притримають за собою... Ай, вони бабусь літніх не пропускають, а я розмріялась
О ще згадала, у великодню п'ятницю (тобто на базарі ніде яблуку впасти) інтелігентна жіночка з собачкою в руці реально покрила матами мене, бо я на базарі зачепила візочком її капці. Сперше було дуже обідно, а потім подумала, раз її вигляд не вдіповідає дійсності, то чому на неї ображатися, можна лиш поспівчувати.