я теж зареєструвався і проголосував за неї бо особисто знаю її з хорошої сторони.
Повірте мені глибоко до одного місця
хто за кого. Я не маю особисто нічого проти Сікори чи Насалика. Але не робіть будь-ласка "з тата - варіята". Коли протягом 15 хвилин з однієї адреси реєструється 14 чоловік (просто кожну хвилину йшло повідомлення про те що зареєструвався новий користувач, тому це було дуже помітно) і відразу після реєстрації зникають у невідомому напрямку, усі їх ніки в залежності від того в якій стороні клавіатури вони їх набирали складаються з однакових майже набору знаків, це говорить про те, що вони не зайшли на форум щоб висловити свою думку як Ви наприклад, а з якоюсь іншою ціллю...
Щодо другої частини вашого повідомлення то не впевнена що це до мене, але навіть якщо так, то тут усі мають право на свою думку. Негативну чи позитивну, я не думаю що 76 тисяч населення знає пані Сікору чи Насалика особисто, але в кожного є своя думка на їх рахунок, позитивна чи негативна. Вони є публічними особами, тобто їх думка до питань що хвилюють громаду і висказана публічно є вже критерієм їх оцінки.
Для цього не потрібно бути її кумою. Я можу скласти свою думку з тих речей які вона підтримує, наприклад "Західний вісник". Якщо він мені не подобається і я вважаю цю газету з розряду жовтої преси ( тобтр такої що публікує непіждтвердженні дані і в стилі пліток або агіток), а вона є власницею такої газети, і як правило, впливає на її стиль, підбір кадрів, політику щодо подання інформації - то я можу зробити висновок і про неї.
І Ви так робите щодо інших політиків, просто в тому випадку Ви не знаєте їх з особисто і з хорошої тсорони