Сьогодні був дуже активний і продуктивний день для тих людей що займались питанням Галини Шляхтич.
Можливо негарно говорити про доброчинність, але вона є різна...
Тому я хочу подякувати Реалу, бо якби він не відреагував, не встав і не пішов до сім'ї, то ніхто знову не згадав би про те, що ця людина ще жива і потребує допомоги.
Дякую, що звернув увагу лікарів, домігся консиліуму, і врешті рушив збір документів з мертвої точки.
Сьогодні абсолютно за 10 хвилин домовився про ренген.
Я вже мовчу про поширення інформації про збір коштів.
Дякую!
Дуже дуже дякую Мілані - вона попри свою загруженність пірнула в це ипитання з головою і усім серцем. Взяла на себе відповідальність і стала стержнем усього, що відбувалось.
Усі документи були зібрані, розшифровані і завірені у лікарів Мілою.
Координація між лікарями в процессі роботи то все завдяки її уважності і дипломатичності.
Дякую!!!
Дуже дякую Червоному Хресту і Зінаїді Іванівні, вона не просто перша в місті відгукунулась і організувала патронаж а стала також своєрідним координаційно-інформаційним центром.
Подяка медсестрам що разом з сім♥єю.
Хочу подякувати Кузик Ользі Василівні за сприяння і чітку організацію процесу сьогодні і до цього.
Велика подяка пану Гаврилишину Михайлу Богдановичу - Головному лікарю поліклініки і його заступнику.
Велика подяка завідуючому відділенням швидкої допомоги Романюку Василю Михайловичу він дуже швидко і професійно організував процес і допоміг порадами щодо майбутнього транспортування до Львову. Дуже дуже дякую.
Він настільки уважно віднісся до прохання, що просто нема слів. Дуже приємно
Але те, що відбувалось сьогодні... то взагалі...як у прискореному кінофільмі, тому крім подяк хочу сказати дещо.
Сьогодні зранку Реал домовився про ренген через лікарів, головні лікарі між собою їх заступники між собою домовились і організувались.
Люся змінила свої особисті і плани своєї сімї організувала прийом Шлятичів уже на місці у Підгірках.
До цього вона, як завжди, наполегливо і лагідно
підняла на ноги Ігор_О і Wеst_UA для вирішення питання шкидкої на Львів. Бо це питання нас лякало більше за Все, ми просто не знали з чого почати і до кого звертатись.
Зінаїда Іванівна здала телефони Ольги Василівни Кузик, через шантаж
, бо потрібен був мобільний, хоча можна було і на робочий, вона була на місці
Ольга Василівна за 5 хвилин попросила фтізіатра також підійти до Шляхтичів у ренгенвідділення, де було перевірено флюрографію і видано лікарський висновок щодо відсутності туберкульозу.
Питання швидкої до Львову нас лякало більше за Все, ми просто не знали з чого почати і до кого звертатись.
Ігор_О і Wеst_UA за 10 хвилин зібрали потрібні деталі, а ще через 10 видали результат і контакти.
Як виявилось завідуючий відділенням швидкої допомоги через своїх агентів на форумі вже знав про проблему і був радий також долучитися до її вирішення
То було дуже приємно чути. Це дає розуміння того, що навіть люди яких ми не знаємо переймаються цією проблемою хто як може
То було вражаюче
Дякую.
Василь Михайлович організував швидку. Увесь цей час ми періодично зв'язувались з професором зі Львову яка також уточнювала по ходу список потрібних обстежень.
Врешті визначились, що необхідний буде МРТ.
Міла в цей час знову тероризувала невролога - пані Генціровську, яка певне за три тижні бачила Мілану вже у снах.
Лікар зробила направлення на МРТ.
Направлення Міла благополчуно направила до Богдана Михайловича, а той в свою чергу через команду мера до мера
Сподіваюсь, що скоро воно буде підписано і як тільки інженери зберуть томограф - Шляхтичі його пройдуть.
В цей час Люся дочекалась поки лікарі опишуть ренген знімки і вже сканувала їх і розвозила по точах
Знімки в сімю, виписки в амбулаторну картку, що знову таки була у Міли яка її здобула і берегла як зіницю ока до поїздки на Львів.
Усім дуже дуже дуже дуже дуже дуже ДЯКУЮ!!!!!!
Калушата я Вас ЛЮ !!!
Ви кращі