Прекрасна тема!!!
Дякую, Юра
Приємно, що майже всі дякують Господу!!!!
Дякую вам за це!!!
Найбільше, я дякую моєму Господу, Ісусу Христу, за те, що Він помер за мене на хресті і простив мої гріхи, дав мені шанс почати життя з чистого листа. Дякую за те, що Він відкрився мені і явив мені Свою любов. Дякую за те, що відкрив мені Його волю і довірив служіння. ЙОМУ ОДНОМУ ВСЯ ЧЕСТЬ, ВСЯ СЛАВА, І ХВАЛА!!!Дякую моїм батькам, що народили мене, багато допомогли і продовжують це робити. Дякую чоловіку за любов, за розуміння, за підтримку. Дякую сину, бо він моя гордість. Дякую апостолу Сандею Аделаджі, бо він закохав мене в Ісуса, бо навчає мене щоденно і є живим прикладом величезної любові до людей і до Бога, бо став мені другим батьком. Дякую пастору Босе Аделаджа, бо вона стала для мене прикладом справжньої дружини і успішної жінки. Дякую пастору Роману Трохіну, бо він став прикладом героїзму. Дякую Альоні Добровольскій за книгу "Земля в наследие". Дякую психологу Жуйко Петру Івановичу, який став першим сімейним консультантом, апостолу Василю Білецькому, пастору Віталію Сергійко, пастору Людмилі Лещенко - вони виховали нашу сім`ю. Дякую епископу Анатолію Білоножко, пастору Андрію Куксенко, пастору Кузнецову Володимиру за допомогу в духовному зрості.
Дякую Володі Барилюку, Наталі Ганчак, Лесі Третяк, Катерині Говері, Олександру Бурдакову, Наталі Амплейкіній, Гнидунець Світлані і Валерію, Квичу Петру, Славіку Харуку, Самхтіній Олені, Климович Анжелі за вірність, посвяченість і допомогу в служінні Богу.
Дякую всім друзям і знайомим за спілкування, розуміння і підтримку.