А я хочу подякувати Вам Форумці, за що?
Я зайшла на форум зовсім випадково, коли шукала інформацію про місто (по роботі).
Поволі стала зачитуватись Вашими темами і неймовірно втягнулася в Ваш "калуський менталітет".
Зазвичай я тільки читаю Ваші роздуми, але зараз вирішила скористатися нагодою.
Скажу відверто, я поки не була в Калушу, тому власне, чужа у вашому місті.
Мене якось вразила тема... зараз не буду її шукати, про пустоти, та карти, що раніше кимось були складені.
Ви з вражаючою турботою кинулись шукати ті складені карти і того невизнаного генія, що проігнорували.
Теми одна за одною розкривали характер кожного, приємно було спостерігати, як Ви хвилюєтесь та активно змінюєте свою дійсність, життя у місті.
Ваша політична арена, здається завдяки вашому меру насиченіша часом ніж у Столиці і хоч він у Вас дещо епотажний, але видно що речі які він для Вас робить, явно робить для душі( для себе), щоб можливо йому таки так поплескали в долоні і сказали Мололдець
або просто подякували.
Моя донька цього року поїде вперше у пластовий табір, він буде проходити у вашому районі (станція Вістова), і моя друга половинка відкоментував, що добре бо я уже усіх у Калушу знаю
.
Бо таки знаю...і про те що дорога до школи незаасфальтована і що донька Ігора_О вступила до музичної школи, а Ви усім миром шукали їй фортепіано і які розклади у міській ради хто кому недовіряє, які фільми у массоовому перегляді дивляться на сессії
Толерантність кожного з учасників створює загальну атмосферу форуму.
Насправді, великий Вам респект Калушани і дякую Вам за те, що Ви такі самобутні і небайдужі.
Вибачте за