Чесно кажучи, Віктор, так діло не піде. Бо я у неділю був на новій зупинці біля "Дружби" і ніяких ямів поруч із нею не помітив. Розумію, що буває різне. Вчора наприклад асфальтували тротуар по вул. Чорновола ,бо там прокладали каналізаційні труби до кожного будинку. І біля мого будинку розкоп теж не помітили, бо було сухо,а гармидер жильці булинку усунули самі, а тому на тротуарі було рівненько засохле болото. Робітники зробили висновок, що і так у нас гарний тротуар і нічого асфальтувуати не потрібно. Довелося мені дзвонити прямо до начальника Комунгоспу п. Рикунова 80502899891, який відповів мені, що не бачить жодної проблеми, утому, щоб покласти 2-3 кв. метри асфальту, тим більше там де це і так було передбачено. Я ще раз попросив його втрутитися у ситуацію і зараз ми побачимо, як діє влада.
То ніби дрібничка, рівний тротуар. Але коли падають дощі, як зараз н.п. то на місці тих двох квадратних метрів утворюється перешкода шириною у весь тротуар і люди мусять щоб її обійти виходити на дорогу і то навіть не на самий край, бо по краю тече дощова вода. Якщо врахувати який зараз авто-рух у Калуші, то зрозуміло, що реально люди наражаються на небезпеку потрапити під колеса.
Але хіба то когось обходить. А можевсе ж обходить? Напишу про результат тут.
А Вікторові пораджу попросити когось хто знає де та яма, сфотографувати її або хоч докладно пояснити де то місце є. А можливо ями уже і нема.