Думаю, дана тема давно назріла. Навіть В.Путін відповідав на запитання поставлені на форумі.
Крім того не так часто трапляються у нас прямі ефіри, не завжди саме з тими представниками влади міста які мали б відповісти на наше питання. Інколи ми не знаємо кому саме адресувати наші питання, а багато хто встидається задавати їх по телефону та ще й у короткий відведений час. Також фактом є те, що молодь більш охоче спілкується у Інтернеті аніж дивиться міське тебебачення. От тому то я і пропоную задавати у цій темі свої конкретні питання, на які ви б хотіли отримати конкретну відповідь. Далі наші питання мають якось бути донесені до можновладців, тут будемо розраховувати на допомогу того ж таки Ігора_О, а можливо і Ігорка чи WestUA, ну а от чи діждемося відповіді у письмовій формі, чи у вигляді усної відповіді на телебаченні...будемо надіятися. У будь-якому разі вважатиму свою місію виконаною, якщо проблеми порушені у наших питаннях будуть вирішені при допомозі влади навіть без відповіді у вищезгаданих формах, а результатом буде покращення рівня нашого життя і покращання вигляду і затишності нашого ще далеко не Європейського міста.
Ще раз наголошую, що всі пости у даній темі мають бути саме ПИТАННЯМИ, а не спробами відповісти замість чиновників чи коментувати. Думаю, для зручності, для відповідей буде окрема тема.
Отож поїхали!..
зі. на форумі можна також звернутись у
"Віртуальну депутатську приймальню"