то чим він буде завтра - хімік, базарник, бандит, бюрократ , партократ, селянин чи інше?
Це залежить і від Вас.
яке процентне співідношення передбачено для основних галузей н/г.
Ким передбачено?
Є таке питання: коли заберуть автостанцію з вулиці Пушкіна?
Вона вже надоїла жителям сусідніх будинків, та й не місце автостанції бути на куску вулиці, має бути принаймні виділене під автостанцію гідне місце.
Ще у 2006-му році я запропонував виділити земельну ділянку в районі вул.Малицької, якщо точніше - за ринком біля "Сахари" в сторону Малицької. Ідея полягала в наступному: земля міська, оголошується конкурс проектів, переможець отримує право збудувати там крамниці, кафе і т.д., але за це будує місту автостанцію (платформи, каси, зали очікування, майданчик відстою). Рух планувалось пустити по кільцю - заїзд до станції одностороннім рухом від "Сахари", виїзд по Ринковій. На базі цієї станції зробити кінцеві зупинки для районних маршрутів всіх напрямів і відстій (вони зараз їдуть з Верхньої до вокзалу і з Підмихайля до ПТУ, стоять де хочуть прямо на дорозі), міжміські маршрути. Що місто отримувало: автостанцію за кошти інвестора, благоустрій території (пустир позаду ринку), ліквідацію автостанції на Пушкіна, наведення порядку з районними анархістами. І основна родзинка - автостанція мала би бути КОМУНАЛЬНИМ підприємством! Бо є таке поняття, як станційний збір. А це дуже немалі суми, які не сплачуються. Це підриєство було б мільйонером
Чим все закінчилось? Я протиснув у Бюджеті-2007 500 тис.грн. для початку робіт (підготовка документів по землі, частковий ремонт вул.Драгоманова). Депутати прийняли. Голова не виділив ні копійки. Ну, а в травні - взагалі мене звільнив
Так, що повернемося до цієї теми в наступній каденції.
Доки буде валитися то що залишилося від будинку колишньої торгівельної школи (на майдані Шептицького)? Чому знята табличка, що засвідчувала, що то є пам'ятник архітектури? Кому особисто ми маємо бути вдячні за те, що будівля вже скоро рік стоїть, як пам'ятник жертвам війни?
Будівля продана. Зараз там міняється власник, щось я таке чув. Тому і зупинено - не знають хто буде продовжувати
А от не менш цікаве питання - ХТО новий власник?