1. тут мало бути питання "Коли все ж відремонтують перила на мості по вул.Чорновола?", але сьогодні я мав нагоду по ньому пройтися і його стан змусив мене перефразувати питання "Чи планується на найближчий час ремонт вищезгаданого мосту, чи він має спочатку впасти, щоб хтось при цьому загинув і тоді вже гроші знайдуться із резерву для надзвичайних ситуацій?
2.Чому незважаючи на те, що у Калуші всі побутові стоки мали б направлятися на очисні споруди, і як мені відомо офіційно так і є, наша р.Сівка ніяк не перестає бути річкою-вонючкою. Відповідь типу "То смердить те, що назбиралося роками..." вважаю неприйнятною, бо наочно видно як пливе і пахне свіжак. Особливо це помітно поруч із мостами.
3. Коли у Калуші, особливо у центральній його частині, буде куди сходити у туалет, бодай у біотуалет? Як немісцева людина може відшукати чи не єдиний туалет, на ринку, за запахом?
4. Доки на тротуарі біля зупинки "Технікум" буде безіменне озеро?
5. Доки люди будуть шпортатися і ламати ноги на "тротуарах" по вул. Бандери і Підвальній (біля буд. 1;3;5)?
6. Як сталося, що не вистачило грошей на бордюри, щоб не розпадалися краї свіжовимощеної бруківкою пл.Героїв?
7. Підвал будинку за адресою Дзвонарська 5 затоплений каналізаційними стоками.Коли мер пройдеться по ньому у тапках, чи обіцянка не стосувалася даного будинку?
8. Чому так мало лавочок? Де молода мати може вільно посидіти? Маємо у місті цілу купу місць де їх можна покласти, натомість молодь мусить тулитися на окупованій роллерами, байкерами і алконавтами площі Героїв, а як альтернативу має лише стадіон Хімік і міський парк. Зате для пивних палаток місця вистачає і припрошувати не треба, ростуть як гриби. То не є ознака європейськості, бо для пива є пивний бар, а не місце де гуляють малі діти!