Розкажіть будь-ласка. Цікаво.
О"К
3 жовтня,п"ятниця.Телефонний дзвінок.Жіночий голос ламаною українською мовою:
- Алло,доброго дня.Вас не цікавить зустріч з Парубієм?
- Звичайно.Скільки часу ви замовляєте нашого ефіру?
- А ето не передвиборча агітація!!!
- А що,сольний концерт?
- Ну харашо,вам пєрєзванят.
Через кілька хвилин пєрєзванівают.
-Доброго дня.А скільки у вас коштує хвилина політичної реклами?
-Мало....в порівнянні з іншими телеканалами та місцевою пресою.(називаю суму)
-Добре.Давайте 10 хвилин.Завтра,у суботу,зустріч відбудеться о 15-ій годині.
-Будемо.Візьмемо із собою договір та рахунок.Гроші потрібно заплатити за добу до виходу у ефір політичної реклами.Це закон.
4 жовтня,субота.Штаб.
-Доброго дня.З ким я можу поговорити відносно зйомки та трансляції передачі про кандидата в депутати?
- З кандидатом.
Хм...Логічно,подумала я
Далі весь процес зйомки і розмови двох Андріїв не буду писати.Кульмінація бесіди відбулася після...
-Андрію,мене звати.....іт.д.іт.п.
- Зачекайте,хай Парубій поїде.
Чекаю.Курять,фотографуються,обнімаються і цілуються.Поїхав.Підходить кандидат.Руки у кишенях,погляд зверхній.Не дивно.Бо його ріст відповідає моєму.А я на підборах значно вища....Мабуть комплексує
-Це ти головний редактор?
Бля...загнав у глухий кут
- Так.Мене звати.....
- І шо там?
- Де? Ось ознайомтеся із договором,із сумою.Якщо вас влаштовує,тоді обговорюємо процес відтворення відеоматеріалу-я маю на увазі у якій формі,на що бити акцент іт.д. Якщо все влаштовує,у понеділок це вийде у ефір.
-Я хочу нині
- Згідно закону-не маю права.Поки нема грошей....Відповідатиму потім я...
-А хто у вас нині у ефірі?
- Сікора.
- Ясно....це ж ваш кандидат.Як ви можете мене сьогодні показати,якщо ви піарите Сікору?
- Перепрошую.Ви мабуть не так мене зрозуміли.Ольга Сікора уклала з нами договір задовго до виходу у ефір політичної агітації.Задовго до цього заплатила гроші.Це її право.А вас я сьогодні не можу пустити у ефір,бо ви не заплатили гроші.
-Ясно.Я поняв.Ми вам передзвонимо.
-Коли????
-В понеділок.
-ВИ повинні мені зараз сказати,щоб я знала як формувати відео і чи взагалі монтувати.Чи ви думаєте,що я використала свій вихідний щоб послухати вас і вашого "побратима"? Ви читайте договір.І говоріть так чи ні.
-Ми вам передзвонимо.
Далі я йшла вулицею Ковжуна і думала -куди я потрапила....Дійшовши до "Фуршету" задзвонив телефон.
-Алло! -жіночий голос.МИ хочемо передачу на неділю....
-О,боже....Я ж вам все пояснила,у договорі вказані дні виходу у ефір КМТ,ми не маємо права,у нас ліцензія.Я це вам говорила ще у п"ятницю.....
-А я не поняла,що ви казали...
-То читайте ДОГОВІР!!!!!!!!!!!
Останньою краплею стали слова кандидата,які я почула збоку біля тієї,яка дзвонила....:"Та пішла вона...пошли її..."
Ще щось писати?
Ось так ми піаримося на брехні,на хамстві,на зверхності ,на тупості.Але проходимо у стіни ВР,забуваємо те,що десь ще глибоко сидить у серці.Відразу й серце холоне....
Ви просто уявіть себе на моєму місці.Як би діяли ?
-