То шо до корита рветься відкрите бидло яке навіть не удосужується діяти згідно договору і не треба там травити "бюрократія дістає, сам ся нервую" Є порядок то виконуйте а не тикайте собі піря в сраку
Прошу пробачення за відвертість, але напишу відверто, так як думаю.
Тірон мені не являється ні родичем, ні знайомим, взагалі його не бачив ніколи.
Всі ми хочемо кращого життя, добре оплачуваної роботи, медицини, освіти, соціальних гарантій, і т. д. Тобто, як казав ще недавно один га...он покращення життя вже сьогодні, і чекаємо, що ось впаде манна небесна, прийде супермен і все розрулить, само собою все виправиться. Але біда в тому що манна останнім часом не падає з неба і все треба робити своїми руками. Але не всі на це готові. От скажіть - можна уявити, щоб Насалик пішов волонтером в зону АТО, чим простим бійцем на блок-пост, чи хоча б артилеристом - подавати снаряди, чи може Сікориха пустила б свого синка - героя нічних розбірок з переважаючими втроє силами озброєних противників? Та ніколи в житті. Швидше сонце завтра не зійде. Оці перешиванці безхребетні переслідують все своє паршиве життя виключно три цілі - збагачення, збагачення і ще раз збагачення за любих умов і при будь-якій владі. Так, Насалик зробив для калушан більше за своїх попередників, але скажіть куди ділись гроші виділені на гексахлорбензол, а куди дівся сам гексахлорбензол. Не забувайте, що Калуш - зона екологічного лиха, і 50%пацієнтів франківського онкодиспансеру калушани. Кожен з нас знає чи знав людей, хворих на рак, родичів, знайомих, сусідів...... А Насалик навіть не живе в Калуші. Але я не про це.
А про те, що є люди серед нас які готові не на словах, а на ділі робити майбутнє кращим, оце Тірон і такі як він. Дупу цілувати з колін ми повинні, а не вказувати на договір. Як би прийшов мент паршивий з запитом, відповідь була б письмово підготована йому за 20 хв. а менту запропонували б каву поки чекає, а коли прийшов герой, то його як те цуценя мордою в лайно - "-То читайте ДОГОВІР!!!!!!!!!!! "? Отакі ми люди. Які в нас ідеали? До чого ми прагнемо? Що взагалі в нас святого? Ховаємся перед проблемою один поза одного і чекаємо, що "там і без нас розберуться" - і таке чув в автобусі. Та пригадайте як нас поляки називали - БИДЛО. Скільки століть ми не мали своєї держави? І скажіть чому? Бо так сі стало? Бо той винуватий, Бо там дощова хмара заходила? Бо,бо,бо,бо?...... А самі ми що варті?..... Ніхто не буде нас поважати, поки самі себе не почнемо. "Лупайте сю скалу" - Франко писав.
І кождий з нас те знав, що слави нам не буде,
Ні пам'яті в людей за сей кривавий труд,
Що аж тоді підуть по сій дорозі люди,
Як ми проб'єм її та вирівняєм всюди,
Як наші кості тут під нею зогниють.
Та слави людської зовсім ми не бажали,
Бо не герої ми і не богатирі.
Ні, ми невольники, хоч добровільно взяли
На себе пута. Ми рабами волі стали:
На шляху поступу ми лиш каменярі.
І всі ми вірили, що своїми руками
Розіб'ємо скалу, роздробимо граніт,
Що кров'ю власною і власними кістками
Твердий змуруємо гостинець і за нами
Прийде нове життя, добро нове у світ.
І перед тим, як розказувати хто куди піря тикає пане TRITONOS сам собі дайте відповідь на одне запитання "Що я зробив для України за все своє життя?" І якщо вважаєте що більше за добровольців, що є чи були в задіяні в АТО, то честь Вам і хвала. Розкажіть і нам.
Зацікавила Ваша теза - "Правильні партії і хороші кандидати в такій просто гіпердебільній агітації не нуждаються." Хочу Вас попросити висвітлити її, особисто я як,гадаю, і багато інших не завжди встигаю бути в курсі всіх політичних подій. Можливо Ви знаєте більше, розкажіть будь-ласка.
Прошу пробачення у форумівців за різкі вислови - нікого не хотів образити чи принизити. Висловлював своє бачення деяких актуальних питань. Нікого не рекламую. Як влучно підмітив yurko "Він просто писав, що треба дати дорогу герою майдану і герою АТО." Скажу більше. Дорогу треба давати молодим патріотам, а Майдан і АТО як лакумусовий папірець. Я не тільки про Тірона а взагалі про всіх.