Щось на калуш інфо не змогла закинути відповідь Теті. Викладу тут.
Тето, аж тепер прочитала ваш красивий пост про мою персону. Ви певно у Віти питали? Вона вам багато цікавого розкаже....Приходьте до мене додому завтра вдвох. Поп,ємо чайку з печеньком.
: Я тупа, бездарна....А ще я блондинка. Так-так. Тільки ви знаєте правду про мене і мої роботи....Ото підіть на КМТ чи найміть хорошого оператора. Дайте інтер,ю....Яка я погана, а ви талановита й гарна. Думаю, що то буде крутяк. Взагалі, всі ми бачимо себе і своїх близьких в рожевих окулярах. Ідеалізуємо....Дофантазовуємо. Щодо моєї дурної голови, то по ній давали..........І не раз. Бачили шрами на моєму підборідді. Придивіться. Ламали ніс. Зуби нерівні нижні-бо били кулаком і ліктем....Що ще цікавить? Можу шрами показати. Нові лютневі є. На коліні. Розсічене було. Ну і на ногах є - цвяхом пробили.....
Відповідь від: 04 Серпня 2014, 01:56:43
http://kalush.info/page/podrobici-avariyi-z-uchastju-motociklista-versija-z-materialu-rozsliduvannja-forumchanki-yanaВідповідь від: 04 Серпня 2014, 01:57:27
Але все це ніяк не стосується теми....Тому
закінчимо про мою персону, а поговоримо про кримінал.
Щодо мєнтів, то хотілося б коментарів від них безпосереньо. Справу шити- то не проблема. Покази міняти по сто раз також....Свідки, суди, мєнти - все це система однієї ланки. Нині винен один, а завтра- інший. Ми це знаємо. Єдине, що може зупинити - фотодокази, резонанс, котроль громади. Ну і хороший адвокат й прокурор.
Відповідь від: 04 Серпня 2014, 02:00:29
Гроші роблять дива і ми всі прекрасно розуміємо, що відмазатись завжди реально.
Відповідь від: 04 Серпня 2014, 02:01:14
"Сина вчи.А то дундук.Ти вже всім набридла давно" - я ніколи не перехожу на особистості. Звернули увагу? Це перше, шановна тето. Думаєте, не проб,ю ваші дані? Завтра знатиму адресу, ім,я, телефон...Підемо до Максимович(підозрюю, що ви вчителька і знаю в якій школі), напишу заяву директору і будемо говорити про догану вам. Скандал роздуємо. Перевірочки організуєм......Треба КРУ ? Буде......Які питання?
Відповідь від: 04 Серпня 2014, 02:05:52
Ви не мені створюєте проблеми, а собі
. Своєю писаниною безглуздою. Я не кажу нам йти і нюхати кокаїн на Площі, а прошу берегти себе і своїх близьких. Все. Проти алкоголю. Проти шаленої їзди по місту! Проти продажу спиртного вночі! Так, це може комусь не подобатись....Дратувати.....Може створювати незручності. Але це рятує життя. Саме така позиція.