Не затихли, а зробили висновки.....Просто тут писати можна в крайньому разі - коли новина важлива. А так простіше десь на інших ресурсах. Чому? Бо ви всі показали ставлення до моєї персони. Не знаю чи то ігнор, чи зневага, чи просто пофігізм....В кожного своє. Я коли тут сиділа намагалась вітати буквально всіх - навіть людей яких не знала й які на форумі бувають дуже рідно. Полистайте історію.....А тут ті, яких знаю особисто роками полінувались написати одне слово чи канути картинку. То 1хв часу. Просто зробила висновок, що мене тут не хочуть бачити. То навіть не неповага, на міг погляд.
Щодо моциків. Вчора ганяли два дебіли. Один на синьому, номери якого тут кидала. В шоломах. Обличчя закриті до очей.....Якраз коло терезів, що на Каракая витворяли. Типу на двох колесах їдуть. Дибіли. Я великом їхала. Теоретично могла б встигнути другому стати попеперк дороги. Але сумки дві на рулі.....Сфоткати теж легко можна було. Того то все дуже просто. Зрештою, імена й адреси їх знаю, тому хто дуже хоче, можемо навідатись в гості якось. Пишіть. Але не сюди, а у соцмережі. Бо тут буватиму раз на кілька днів чи тижнів.