От я щось не надто уявляю собі такий "похід" по адоресам. Рембо у нас на форумі на жаль поки нема. Кримінальних авторитетів теж вроді.
Тому треба порадитися з юристами чи представниками народних, чи з депутатами з МР і накатати колективну заяву. Зібратися і підписати в реалі. Шкода, що нема такої можливості віртуально.
Відправити її для вірності і в обласне ДІЇ і в Міністерство до Авакова (ясно, що війна зараз, але то не привід для бездіяльності на місцях) ну і ще на 3-ри ТВ канали.
До заяви потрібно долучити відеоматеріали у яких має бути чітко видно (або чутно) дату зйомок, місце події (щоб було видно якийсь об'єкт по якому видно, що то у Калуші) ну і самих винуватців події. Можна докласти ще і фото з близька. Тоді буде видно, що то той же чоловік, що на відео.
Так щось можна досягти. Але то потребує витрат часу.
Зате ніхто не постраждає і все буде законно.
Думаю під загрозою звільнення наш начальник ДАЇ і нач. міліції таки почухаються.
Відповідь від: 07 Вересня 2014, 11:47:41
Ососбисті образи якраз для того, щоб пояснити чому не веду більше тему.
Це вже всі давно зрозуміли, бо ти у кожному пості нагадуєш!
Відповідь від: 07 Вересня 2014, 11:48:26
на фоні того всього я ні на день ангела, ні на свій дєнчик не заслужила навіть одного слова
На день ангела не отримала, бо мало хто знає як звати твого ангела. Про Св. Яну мабуть ні в одній церкві не розказують
А з дєнчиком так вийшло може через погоду, може через день тижня, може магнітні бурі були у той день.
Я особисто помітив, що він був, аж наступного дня.
Але дорослі люди зазвичай вже розуміють, що рівень поваги і любові не вимірюється кількістю лайків і відкриток!
І заробляється він не вітанням інших, а в основному поведінкою і діями.
Дієш ти часто дуже радикально і цікаво, тому мало хто з форумців може сказати, що не чув про Яну.
А от з любов'ю і повагою треба ще попрацювати
Відповідь від: 07 Вересня 2014, 11:53:58
В основному допомагає поводитися як в пораді:
"Будь попроще и люди к тебе потянутся!"