Президенти, прем'єри, держсекретарі, канцлери, чи як ви себе там поназивали! Але суть не в тому.
Ви вже нас починаєте кумарити. Ваші ігри між собою реально заважають нормально жити! Крім того, Ви наражаєте на небезпеку усю планету Земля, на якій Я живу ТЕЖ. Якщо хочете пострілятися (порубатися, поковбаситися тощо), побудуйте собі танковий або інший полігон на Марсі, гроші та амбіції є!, і воюйте за цю планету і територію - РОЗШИРЯЙТЕСЯ!
Аксіома зараз така:
Є Україна - 604 000 кв.км, є ми - УКРАЇНЦІ, є Ви - решту держав. МИ З УСІМА, повторюю - З УСІМА!!! - хочемо МИРУ та ЗЛАГОДИ!
Тому, шановний Володимире, шановний Бараку та інші - навіть не думайте щось таке чудити, щоб зашкодило ПРИРОДІ, ЕКОЛОГІЇ планети Земля та МОЇМ ДАРУСІ та ЙОСІ! Хочете чудити щось таке - на МАРС. Причому про Марс я цілком серйозно. Киньте свою потужність та бабоси на організацію суперкосмічних місій на сусідню планету. Тоді ми вам поаплодуємо та признаємо.
Я не хочу на цій Землі будь-коли навіть близько мати відчуття далекого хвилювання, яке є зараз, відчуття, коли через ваші ДИБІЛЬНІ кроки може постраждати УСЕ ЛЮДСТВО, наші дружини з кіндерами, батьками, рідними, друзями! Вдумайтеся!
Особливо це стосується ДІТЕЙ! Ви про своїх подумали???
Ну не "бикуйте"! Перейдіть на якийсь нормальний рівень, миру, згоди та злагоди! Якшо не встані досягти такої гармонії - ВАЛІТЬ! Визнайте це в собі! Є такі, що в стані.
Час такий, шо ще трохи такого вбивчого поводження з природою і один з одним - вимремо як динозаври 100 %. Знаючи, що можна жити дружньо та якісно принаймні нам тут, по-сусідству, закликаю УСІХ ПОЛІТИКІВ які мають доступ до якихось там кнопок - борони Боже вам тут щось чуданути; якщо впаде волосинка в наших донечок та синочків - ви будете навічно прокляті усіма і відразу увійдете в ЧОРНУ історію світу! Бо ймовірність його кінця є в такому випадку.
Переконаний, що нам простим, але унікальним та свідомим людям усього світу, важливими є ЗДОРОВИЙ ГЛУЗД, ДІТИ, ВОДА, ПРИРОДА, ЕКОЛОГІЯ, СПРАВЕДЛИВІСТЬ, ГРУДНЕ МОЛОКО МАТЕРІ, НАУКА, МОРАЛЬНІСТЬ, ГАРМОНІЯ та ВНУТРІШНІЙ КОМФОРТ.
Тому, МИ ЗАБОРОНЯЄМО вам тут стріляти! ЗРОЗУМІЛО? (див. про Марс).
Як там говорив кот Леопольд: "Ребята, давайте жить дружно".
Ніхто НЕ БИКУЙТЕ!
Пам'ятаймо усі: Якщо світ не перeходить зараз на вищий рівень, зокрема у взаємовідносинах між націями - буде the end.
Герої гинули не за це...
Перепост аж до Путіна вітається!
Романович Ігор
Львів
Відповідь від: 05 Березня 2014, 19:13:33