И к кому же мы лезли? С Беларусью и Казахстаном у России нормальные отношения, к туркменам, азербайджанцам, армянам не суемся, вот таджики, киргизы и узбеки нас самих достали, едут и едут в Россию Крейзі Грузия? Так они сами начали, теперь тихо и спокойно. Прибалтика, Молдова отделилась, живут сами по себе. Кто там еще был нам братьями? Осталась только Украина, вас любим особой любовью
Ага, Грузія так само почала як і Україна, взяла Грузія і вломилась на територію Росії.
А ще ви забули про придністров`я, карабах, про що я ще забув? Ви питали щоб Україна робила якби було все наоборот і крим був в Росії. я думаю досить довго би були б дипломатичні переговори, запити щодо стану українців на території Криму, і коли б справді ми побачили що всі права українців порушуються владою, що є багато жертв українців і Росія нічого не робить для того щоб захисти їх, тоді б можливо Україна ввела свої війська, а можливо ще б звернулась в ООН чи ще кудись. А що зробила Росія? Просто, без будь яких на те причин ввела свої війська. от і все. Якщо були причини жертви чи утиски прав росіян, чи ще щось будь-ласка наведіть конкретні докази.