во-во. і я хочу на високий замок. (погода зробить вигляд що літо закінчилось.моросить дощем,холодом.і потім ще раз зо 2 тижні тепло,потім знову похолодно,бабине літо і приїхали..)
то краще ніж днювати в місті десь.
і пофік що місто не знайоме)).
я роблю інакше. не букет а одна.квітка.вибираю велику,якомога ідеальну,з шипами.
можна при цьому прикропити аби було схоже на росу.цілі пелюстки і якщо є запах-
а то як атребут ,який можна завжди вдихати по дорозі,і без всіляких банальних стрічок .
жива квітка-живий подарунок. або може я так розсуджую як жлоб,який шкодує купити букет
жадність-кращий засіб від жінки. мені цікаво наскільки жінки звертають увагу на жлобство,бо є люди які майже відкрито його проявляють,чи закривають на таке очі,не помічаючи,чи просто терплять?
загалом має значення від кого подарунок,значення з яким виразом ,місце і час припіднесений,а не просто на зразок -На,бери.
для мене головне аби він був оцінений.а не просто пішов в смітник як Мадонна викидала квіти,які вона не любить.а квіти ен винні.винні люди.
досить ідучи з дівчиною мельком збігати і купити ту саму квітку,їй приємно бо увага,в т.ч. й оточуючих і тобі.бо курва, сам люблю квіти. іноді руки зайняті,купиш і мимовлі не подумавши несеш в зубах