Нема таких чудо книжок, що прочитав і всіх вилікував.
У нашому організмі є все для самовиліковування. Але ми не знаємо методик для запуску процесу самозцілення, на жаль (на відміну хоча б від наших ведичних пращурів). У мене в Білорусії є знайома, яка роками сиділа на таблетках і готувалась таки до операції. І в той же час вона займалась йогою...Настав момент, коли вона довірилась одній із їхніх методик "лікування". І була вражена, що не довірилась тому чим займалась раніше - страшна хвороба відступила без всяких ліків, щеплень і хірургічних втручань. Вона знайшла свій метод самолікування - силою думки і концентрацією позитивної енергетики на проблемному органі. Як би ще нам уміти пробуджувати свого внутрішнього лікаря? В християнстві таких методик немає, як скажімо у йогів чи саєнтологів. На все одна відповідь - віра. Але чи вона у нас достатня на стільки,щоб лише її силою позбавлятись від запалень, пухлин і інших хворіб? Тай віра -то інстремент, а не метода...Тому ми і бачимо панацею у наче-б-то-щепленнях, антибіотиках(від яких потім стаємо залежними на все життя) і оперативних втручаннях. А панацея - у нас самих. Та як до неї добратись?
При вірусних простудах антибіотики тільки нашкодять. Найкращі ліки при таких хворобах - то температура тіла, яку імунна система підвищує.
100%. Антибіотики не впливають взагалі ніяк на віруси - лише на бактерії і коки всякі. ДДК "лікується" також температурою - його організм навчений не чекати підмоги від будь-яких ліків і справляється сам. Добре, що у нього на вірусні захворювання вона підіймається вище 38. А от у мене - до 37 з хвостиком і то уже починається сильна інтоксикація організму. Але мене, правда, з дитинства пічкали всілякими антибіотиками, тому імунітет хиленький геть...Знаєте як мені страшно було вперше переносити хворобу без ліків(а мусіла, бо була в положенні)? Але, напевно, потрібно було побувати у такій ситуації, щоб повірити у мудрість і "роботу" власного організму. Звісно, що запалення я лікуватиму медикаментозно. Але, зате знаю, що вірусні хвороби і бронхіти проходять самі по собі - головне дозволити собі самотужки з ними боротись.
А головний біль, який мене мучив роками по кілька тижнів підряд - знімається внутрішнім "сонечком"=світлим всеохоплюючим потоком почуття і взаємного бажанням комусь любові. Я помітила, коли мене у такому дико-болючому стані обіймала донечка і при цьому так потужно надсилала мені імпульси своєї дитячої любові, а я їй у відповідь - біль раптом відступав за лічені хвилини. Може таким чином "латались" якісь енергетичні деформації, не знаю. Та такий "живий метод" напрочуд дієвий, правда, лише при обміні такими "сонечками любові", бо просто обійми без створення взаємного потоку\кокону не допомагають...Наш організм напрочуд непізнана і самодосконала "розумна" система - тільки як його правильно розуміти і керувати ним? Коли навчимося питання щеплень і ліків, думаю, мали б відпасти самі по собі. Все, що нам потрібно буде зробити - то змінити неправильну вібрацію хворого органу. А поки що - то все фантастика для нас і лікарі з непродуктивним втручанням в організм вакцин і ліків - єдиний метод бути тимчасово здоровими.