Трошки затравки для ненависників сланцевого газу
Та країна, яка політику ставить вище за економіку, добробут і екологію приречена на таке керівництво яке має - криміналістичне і загарбницьке. Ми завжди будемо свої землі віддавати чи під президентські маєтки чи під сміттєзвалища. Щоб потім мати привід понити як "ххх керівництво", обране з-поміж нас до такого призвело. Ми любимо плакати ПОТІМ, а не відстоювати СВОЮ ЗЕМЛЮ.
Бо ЗЕМЛЮ ми не звикли цінувати. Лише гроші і політичні ігри. Тому наша така багата країна бідна. І сланцевий газ нас також не спасе, як тут дехто вважає...Час покаже яка буде "вдячність" наших дітей за це і які наслідки.
Ця стаття також замовна. Одні статті проплачує Росія, напевно, інші - Америка. Ми боїмося за дупу, а голову пхаємо у Г...Жаль, але думаю, ми,українці,
справді заслужили на те, щоб перетворити родючі
і заповідні землі на розробки...Недарма, стільки українців виїжджає звідси і НЕ ПОВЕРТАЄТЬСЯ.
Цікаво як заспівають мешканці Вістової, коли у їхньому селі знайдуть поклади цього газу і саме там почнуть розробку його? Поки півень не клюне, людина не відчує болю.
І треба почати розрізняти поняття "ненависники газу" і "ті, у кого болить душа за РІДНУ ЗЕМЛЮ і МАЙБУТНЄ\ЗДОРОВ"Я СВОЇХ ДІТЕЙ". Ніякі гроші і родовища, кошти за які все-одно осядуть не у кишенях простих українців, не варті рідного перетоптаного подвір"я, на якому повзають приречені дітки-інваліди і винищення заповідників.
Читаючи таких українців-"патріотів" (я чомусь впевнена, що коли він власноруч зведе хату, власноруч виростить сад і народить дитину - він думатиме і матиме інші цінності) хочеться проголосувати за розробку газу на Прикарпатті і відразу почати пакувати валізи до "проангажованої" Болгарії. Жаль, що ми не уміємо все-таки цінувати те, що маємо. І берегти ці природні багатства. Істинні багатства воліємо розтоптати заради ілюзорних паперових багатств.
як розраховують, буде газпромівським.
що навіть деякі російські аналітики
Окремі болгарські
Дуже обгрунтована і конкретизована стаття
!Ні одного факту і ні одного імені чи доказу. Трітонус, скільки отримуєш за пропаганду
? Шукай сильніші статті, а не дитячий лепіт. Їх, думаю, можна нарити на благо батьківщини. Тільки чиєї? За що ти так ненавидиш місце свого проживання і його красу та святість?