Декому тут бачиться єдиним правильним - краще ніц не робити, шоб ніц не сталось.
Тут уже подавались альтернативні методи енергозабезпечення. Повністю підтримую Мілану. Ми ладні робити що не-будь і за відомо шкідливе і те, що знищуватиме нашу землю і відповідно і нашу "націю"\народ лиш би не сказали, ми ми ніц не робимо і далі все робимо, щоб народ нічого не мав, а керівництво і іноземці збагачувались. Недарма, ще в рік незалежності України іноземні аналітики сказали, що у нас нічого не вийде путнього - народ працьовитий, але з рабським менталітетом.
Почитав - посміявся.
От ми і сміємось уже 20 років незалежності від Росії і повної залежності від своїх власних гнобителів і свого покірного смішного менталітету. А мені чомусь зовсім не смішно, як і іншим, хто ще вміє свідомо бачити ситуацію і цінує свою землю, мову, народ і майбутнє дітей.
І це, я вважаю, добре.
В цьому і вся суть наша- добре, бо дає гроші, на які на жаль не повезеш онкохворих лікувати в Ізраїль, бо на них зводитимуться нові "міжигір"я".
Краще не робити завідомо поганих речей, коли їх можна не робити.
100%
Можна ж віддати за безцінь залишки свого газу за кордон (бо ніхто його за низькими цінами тут продавати не буде) і отримати "покращення" в своїх кишенях вже сьогодні
Саме смішне, що наче всі це розуміють, але вперто вірять в святість д"явола. Бо він дає "незалежність", тоді як незалежність - у інших методах, просто на них не вкрадеш - вони дають дуже дешеву для народу енерго-продкукцію.
А що буде потім із землею - нікого не цікавить. Зато москалям менше платити будемо.
На цей гачок і зловили "свідомих українців". Я ж кажу - що таке якась українська земля, залишки заповідників і флори, якщо на кону політика. А що залишаємо дітям - "за нами хоч потоп"? "І це добре" українцям. Що ж ми за нація така? Справді - нації не має. І навряд чи буде з таким підходом до життя.