Звичайно, нас не поріжуть. Ми ж і так готові до вжитку. От тільки ворожа Росія не дасть так просто вступити- відірве шматочок. Сюзниками можуть у нас бути Росія, Білоруси, Казахстан, Китай, Іран, Ірак, Афганістан. Югославію проспали.
Крим - в подарунок? за просто так? То за іхній подарунок ми ще й сваримося з ними? Та нехай забирають
Жарти жартами, але Україна віддала частину землі за Крим. А Кубань -
історично наша територія (якщо Крим
історично російський).
Засилля американського кіно, яке дивитись= себе не поважати. Знаєте не все американське кіно погане,як і не все російське кіно шедеври типу"Бригади"Але я мав на увазі не кіно і не ножки буша.
Засилля якраз
такого кіно. Може я щось пропустив, який би це фільм амер. подивитись? Російське я і не згадував, бо якраз амер. "високі" стандарти нищать справжнє кіно і виховують глядача-громадянина-члена суспільства. Російське кіно вороже, тому так не впливає.
А що заважає зробити голодомор зараз? Варто тільки закрити кордон. Причому з заходу (Під лозунгом "Україна-друг Росії, а значить - ворог Європи"). Винен буде уряд, бо прийняв неправильне рішення у виборі союзників. Наш уряд. Росія нас не прогодує, у них також- "ножки Буша".
Конституційно Україна була союзною державою з Росією, реально - керівна роль належала партії, засновниками і керівниками якої були не росіяни. Чи мало росіян було в ГУЛАГу? Чи заморський пан кращий?
А впродовж всієї історії ми знаємо, що: "не так пани, як ті підпанки", "поки сонце зійде- роса очі виїсть".
Виконаня інтернац. обовязку було і у Вєтнамі, на Кубі, в Єгипті. І тепер виконують наші хлопці. А НАТО покрило великий шмат Землі- буде де помиротворити. Контрактників посилають? Вас це заспокоюїє? Як буде туго з тим, щоб прогодуватися, то і хто на півроку в армію не хотів- підуть на контракт.
Не хочуть США від нас відбирати нічого. Вони подарують прапори (хто який хоче, щоб мали чим бавитись), помаранчеві шапочки (ярмулки, здається, називаються), свисточки..... І сядуть на шию.