Шановний депутат! А чи не могли б Ви навести приклади нечуваного героїзму Ваших колег, яких намагається купити Насалик, а вони не здаються. І яким чином ведуться переслідування депутатів і їх сімей! Нам буде дуже цікаво - це ж просто детективний сюжет.
Приємно чути молоде покоління насаликофанів!
Ігор, друже молодий! Та воно тобі треба? Ти ж до універу вступати готуєшся, нащо забиваєш собі голову дурним? Мені дуже не хочеться вступати з тобою в дискусію, бо знаю що то без толку. Все-одно колискові мами-Красуні і байки вуйка-ніби-заступника візьмуть своє. Але мушу тобі відповісти заради інших форумчан.
По-перше уважно читай пости. Я ні разу не написав, що Насалик пробував купувати депутатів цього скликання. Я писав про попередників і наводив факти. Звичайно були поодинокі спроби і у Насалика. І на жаль не безуспішні. Мені відомо про два факти як мінімум, коли жінки депутатів отримали роботу дякуючи чоловікам-депутатам. Зараз ці депутати на особливому контролі у своїх фракціях, бо вже були випадки типу „я мушу так голосувати...” Стосовно утисків є багато різних нюансів. Ти би у свого вуйка спитав, він якраз тим і займається що бігає по прокуратурах домовлятись. Щоб нарити щось на депутата І*****ва твій вуйцьо їздив навіть до Рожнятова в прокуратуру.
Як на мене - це просто наклеп. Насалик неодноразово публічо на сесіях міської ради наголошував, що він ні на кого не тисне і жодного питання не лобіював. І ніхто з депутатів цього заперечити не зміг! Думаю, що якщо були б такі факти, і враховуючи Вашу з ним любов, Ви неодмінно це "розтрубіли" на всю Україну.
Ти навіть говориш словами своєї мами!
Та фактів стільки, що тут місця не стане все описувати! Ти би ліпше на сесії міської ради ходив, ні разу тебе не бачив. Між іншим, сесії міської ради є ВІДКРИТИМИ і кожен може бути присутній. Запрошую всіх, кому цікаво. Наступна сесія буде спеціальна – екологічна, 24 березня. Щодо неодноразових і публічних заяв Насалика у мене є два вислови: 1. Триндіти – не мішки носити. 2. Насалику вірити – себе не поважати. Ці висновки у мене появились після майже двох років знайомства з цим чоловіком. Я можу навести пару десятків „публічних і неодноразових” заяв. Які виявились просто пшиком і бульками.
Поки що, Ви, депутати, здатні лише демонстративно покинути зал, написати грізне звернення про те як Вас ображають...
Ще депутати вміють і хочуть працювати. І працюють. Ходи на сесії, а не слухай вуйка-неудачника! Ми зал покидаємо лише тоді коли когось з нас ображають. Насалик теж зал покидав пару раз. Навіть публічно і неодноразово казав що сесії більше проводити не буде. Але він пацан слова, хотів дав слово, хотів забрав. Подивимось як цей раз буде.
І чомусь пан Депутат забув написати як закінчилась чергова сесія. Для форумчан скажу. Депутат Джуган сказав меру, що він веде себе по-хамськи і попросив Насалика в наказовій формі покинути зал і не заважати працювати депутатам.
Ти не перекручуй, як твоя мама! Чому не кажеш що перед тим сталось? А перед тим пан мер знову обізвав депутата Питлика брехуном! Після чого Джуган ПОПРОСИВ мера не вести себе по хамськи і покинути зал. До речі, ні разу не чув щоб депутати якось називали пана мера образливо. Зато я особисто чув такі слова як „урод”, „ублюдок”, „товариш зі Парижу”, „індюк”, „індєєц”, „пі****рас”, „балбєс” з вуст Насалика і в сторону депутатів, і в сторону найвищих посадових осіб України. А деколи це звучало і публічно. Невже ніхто не може зрозуміти, що Насалик веде себе як ображена дитина? В Києві його уже ніхто не сприймає, депутатом стати знову йому не світить. Одна надія, якщо мажоритарку вернуть. Тому він приїхав тут лохів розводити. І веде себе так, ніби всі кругом гондураси, а він один Дартаньян. Типу, ну що ви бачили в своєму житті, що ви знаєте сіромахи. Він всерйоз сприймає себе ледь не Богом місцевим!
наше спілкування з депутатами набуло потворних форм, мені неприємно вислуховувати відверті образи,
Цікаво. Йому неприємно вислуховувати як він відверто ображає депутатів?
І депутати матимуть можливість довести свою необхідність громаді.
І мер також зможе довести свою необхідність.
Якось на днях по місцевому телебаченню побачив кавалок сесії міської ради. Якраз розглядалось "РІЗНЕ", все виглядало як ідилія: і п. Насалик майже ні на кого не підвищував голос і депутати в більшості говорили по темі (ну лиш окремі там зачитували якісь маніфести). Здавалось, що все розрулиться само собою і не потрібно буде ніяких перевиборів. Але ж ні, це ж треба було "нахальним" депутатам образити "чесного" мера...
Друзі! Приходьте на сесії, хто має час і цікавість! Це добре, що телебачення хоч зараз почало показувати справжню роботу ради. Питання „Різне” є на кожній сесії. І кожен раз записуються 10-15 чоловік з питаннями виборців. А між сесіями письмові запити депутати також дають. А щодо маніфесту – то була заява про недопустимість образ зі сторони мера, що мало місце під час сесії в „Юності”. Климентій зачитав цю заяву, а Насалик знову сказав „брехун”. Ну нормально?
Я бачив, що пані Beautiful заходила на форум і читала повідомлення Deputatа.
Мабуть шановній пані немає що відповісти у захист своєї позиції і позиції нашого шановного мера?
Бачиш, син на амбразуру кинувся