Ого,що тут в1дбуваеться.Я не буду цитувати,бо не знаю як з стор1нки на стор1нку переносити.Але хочу сказати,що bornslippy молодець 1 +1 йому.doktor-maks +1,за жагу до знання.Пророк +1,дуже сподобалось *за меншоварт1сть*)))
Як я можу належати до двох нац1й?Бо в мен1 тече кров двух нац1й.! я буду захищати еврея,буду захищати укра1нця.Я виросла на укра1нських п1снях,в церкв1 з вишитими рушниками,1 я завжди любувалась евреями,1 плакала,коли еврейський народ плакав.! коли моя бабуся розпов1дала,як поляки розтрощили голову молодому укра1нцю,а його мама ходила 1 в запаску збирала його мозги,то я ридаю до сих п1р,при ц1й згадц1.
Ти кажеш,romashkin,що 1 1нш1 нац11 загинули.Ти правий...! я читала про Освенц1ум 1 комсомолку Тамару,яка вижила там,бо в1рила в свою парт1ю,в свою арм1ю,1 я плакала,бо вона була голодна,а руки вона в1д безсилля не могла п1дняти.Але жлодну нац1ю не губили так,як губили евре1в.! нав1ть не говори,що е щось под1бне.Е ще армянський народ,де теж був геноцид.Але про це взагал1 н1хто не говорить.! вперше про це я почула не в школ1,чи ун1верситет1 на уроц1 1стор11.А в Ерусалим1.Де евре1,на 1врит1 написали про армянський геноцид.
! я н1коли не погоджусь,що ненависть до 1нших,це патр1отизм.Ненависть породжуе зло,це не в1дноситься нав1ть до в1ри,а до психолог11.А любов породжуе добро.В ваших записах, romashkin 1 Antin ,я бачу капл1 ненавист1.Ви вже перевели тему,полили воду,перекрутили,шукаете в словах як1сь п1двохи.Хоча це правильно,бо 1накше тема б не розвивалась.Але...Ви не патр1оти...Ви не любите людей,як1 кращ1 за вас.А це,мен1 здаеться,саме паскудне для укра1нця.Це називаеться заздр1стю.Заздр1сть нам,укра1нцям,присутня.! починати,д1йсно,треба з себе.Ми вже говорили про це.1 д1тей треба вчити любити св1й народ 1 поважати 1нший,бо як в своему дом1 е см1ття,то 1 в 1ншому воно збираеться.
Я дуже вибачаюсь,якщо висловлююсь трохи неправильно,або вживаю не т1 слова,м1й лексикон набагато б1дн1ший за ваш сучасний.Прошу вибачення.
Суботня зн1мка.Просто гарно.Евре1 рел1г1йн1,любляч1 Бога 1 не рел1г1йн1,але т1 ж евре1...